Dil ve Konuşma Terapisti Selinay Kantekin

Firma Kodu #1
Sektör Terapist
Yetkili Selinay Kantekin
Telefon 0536 051 35 60
Adres Karaağaç Mahallesi, Şehit Yüzbaşı Fatih Devrauvut Caddesi, Hakkı Mercan İş Merkezi, No:19, Kat: 3, Daire: 303, Merkez/Erzincan
E-Mail [email protected]
URL https://www.dktselinaykantekin.com
Şehir/Eyalet Şamaxı
İlçe Obshtina Bratsigovo
Eklenme Tarihi 10.02.2023

Erzincan’da ilk ve tek özel Dil ve Konuşma Terapisti Selinay Kantekin Danışmanlık Merkezini açarak Erzincan halkına hizmet vermeye başladı. Dil ve Konuşma Terapisti Selinay Kantekin yaklaşık on aydır hasta kabulü yaptıklarını ve açılan Danışmanlık Merkezine ne tür hastaları kabul ettikleri ile ilgili olarak şu bilgileri verdi.

Merhaba, Ben Dil ve Konuşma Terapisti Selinay Kantekin. 1999 yılında Erzincan’da doğdum.

2021 yılında Biruni Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Dil ve Konuşma Terapisi Lisans bölümünden başarıyla mezun oldum. Lisans eğitimim boyunca çeşitli hastanelerde KBB, Pediatri ve Nöroloji kliniklerinde, çeşitli anaokullarında ve rehabilitasyon merkezlerinde staj yaptım. Son yılımda ise, Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Uygulama Kliniklerinde stajyer terapist olarak terapiler verdim. Süreç içinde birçok eğitim, konferans ve seminere katılarak kendimi geliştirmeye ve alanda aktif şekilde yer almaya devam etmekteyim.

2021’in Eylül ayından itibaren çalışma hayatıma başlamış bulunmaktayım. Yüz yüze ve online olarak hem çocuk hem yetişkin danışanlarımı kabul etmekte ve terapiler vermekteyim.

Erzincan’da Danışmanlık Merkezini açtığımız günden itibaren Erzincan başta olmak üzere çevre illerden de yoğun bir şekilde terapiye gelen hastalar bulunmaktadır.

ÇALIŞMA ALANLARIM

Gecikmiş Dil ve Konuşma Bozuklukları

Konuşma Sesi Bozuklukları

Akıcılık Bozuklukları (Kekemelik, Hızlı Bozuk Konuşma)

Edinilmiş Dil Bozuklukları (Afazi, Parkinson, Alzheimer)

Motor Konuşma Bozuklukları (Apraksi, Dizartri)

İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları

Genetik Sendromlara Bağlı Dil ve Konuşma Bozuklukları

Otizm Spektrum Bozukluğu

Dudak Damak Yarıklığına Bağlı Konuşma Bozuklukları

Yutma Bozuklukları

Beslenme Bozuklukları

0536 051 35 60