Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Bezmialem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Osman Develioğlu ve Bezmialem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu’nu ziyaret etti. 

Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mecit Kantarcı ve Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enbiya Aksakal’da bulundu.


Gerçekleştirilen ziyarette bir süre sohbet ettikten sonra Bezmialem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Osman Develioğlu ve Bezmialem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Prof. Dr. Akın Levent ve diğer ziyaretçilere, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür ederek plaket sundu, 
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve diğer ziyaretçiler de göstermiş olduğu nezaketten dolayı Bezmialem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Osman Develioğlu ve Bezmialem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu’na teşekkür etti.