2547 sayılı yüksek öğretim kanununun 13 maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2’nci 3’ncü ve 7’nci maddeler gereğince Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesine ikinci kez atanan Prof. Dr. Akın Leventhayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Diyanet İşleri Başkan Vekili Dr. Burhan İşliyen, ile Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ve beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül Rektör Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Diyanet İşleri Başkan Vekili Burhan İşleyen ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ile bir süre sohbet etti. İşleyen ve Türkmen Rektör Levent’e Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesine yeniden atanmasından dolayı tebrik ederek, hediye takdiminde bulundular.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “  Diyanet İşleri Başkan Vekili Dr. Burhan İşliyen, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, yeni dönemde bize hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere teşrif ettiler. Yapılan ziyaretler ile inşallah Bayburt Üniversitemiz ile iş birliği ve dayanışmamız artacak” teşekkür ediyorum” dedi. Gerçekleştirilen ziyaretler karşılıklı hediyeleşme ile sona erdi.