Tesettürlü kadınların vazgeçilmez bir parçası olan eşarp ve modelleri, tesettürün yanı sıra aksesuar olarak da tercih edilen bir parçadır. Bu sebeple birçok kadın, birbirinden farklı desen ve dokuda eşarplara dolaplarında yer vermektedir. Tesettür kıyafetleri ile birlikte kullanımda eşarpların amacı baş ve boyun bölgesini kapatmaktır. Tesettürün gerekliliklerini yerine getirirken aynı zamanda kombini ile uyumlu şık ve konforlu bir eşarp arayışında olan kadınlar için renkleri ve dokularıyla hayran bırakacak bir çok eşarp modeli tasarlanmaktadır.

Farklı markalara ait bu tasarımlar, renk ve desen olarak birbirinden ayrılırken aynı zamanda sahip oldukları dokuları ile çeşitlenmektedir. Eşarp modeli seçimi yaparken görüntüsünün yanı sıra dokusunu da göz önünde bulundurarak rahat edebileceğiniz ve kaymayan bir eşarba sahip olabilirsiniz. Bu kapsamda ipekevi eşarp ve modelleri, size beklentilerinizin ötesinde şıklık ve konfor sunacaktır.

En Çok Tercih Edilen Eşarp Markaları

Eşarp seçiminde tesettürlü kadınların göz önünde bulundurduğu birçok kriter mevcuttur. Eşarbın kaymaması ve rahat ettirmesi, bu kriterlerin başında sayılabilir. Bunun dışında kombine uyan renk ve desenlere sahip olması, dokusunun mevsime uygun olması gibi birçok kriterde kadınların eşarp tercihinde önemli noktalardır. Bu kriterler doğrultusunda eşarp markaları, kadınların beklentilerini karşılayacak şekilde eşarp tasarımları sunmaktadır. En kullanışlı ve her zevke hitap edecek modellerin yer aldığı en çok tercih edilen eşarp markaları arasında;

●     Aker Eşarp

●     Armine Eşarp

●     İpekyolu Eşarp

●     Piramit

●     Pierre Cardin

●     İpekevi

sayılabilir. Her bir marka, kendi tasarımları ile öne çıkarken aynı zamanda ortak zevklere hitap eden geniş ürün yelpazeleri sunmaktadır. Bu sayede kullanışlılığın yanı sıra tarzınıza uyan çeşitli eşarp modellerini bulabilmeniz mümkün.

Son Dönemin Trend Eşarp Tasarımları

Her geçen gün değişen modaya ayak uydururken aynı zamanda tesettürün sorumluluklarını yerine getiren kadınlar için birbirinden özel yeni sezon eşarp modelleri mevcuttur. Şal modellerinin aksine kare tasarıma sahip eşarplar, çoğu kadının daha rahat örtünmesini sağlarken aynı zamanda aksesuar olarak tercih edilmesini kolaylaştırmıştır. Aksesuar olarak kullanımından önce tesettür kombinlerinin bir parçası olarak öne çıkan eşarplar, son dönemde renkleri ve desenleri ile göz kamaştırmaya devam ediyor.

Her dönem olduğu gibi çiçek desenlerin yer aldığı modeller bu sezonda dolaplarda kendine yer bulmaya devam ediyor. Büyük çiçek desenlerin yanı sıra küçük çiçek desenleri ile özellikle yazın kombinlerinizi hareketlendirebilirsiniz. Düz renk eşarp modelleri ise zarif bir kombin tercih edenlerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaktadır. Düz renk modellerde özellikle monogram eşarp modeli son yılların en çok tercih edilen tasarımı olmaktadır.

Dokusuyla Şıklığı ve Konforu Bir Arada Bulacağınız Eşarplar

Görüntüsü ile şıklığı yakaladığınız eşarplarınızın aynı zamanda sizi rahatsız etmeyecek bir kullanım sunması da önemlidir. Özellikle dışarıda uzun vakit geçirecek kadınların eşarplarında yaşadığı en büyük problem kayma yapmasıdır. Bu durum tercih edeceğiniz eşarbın dokusuyla doğrudan ilgilidir. Bu sebeple kayma yapmayacak ve uzun süreli kullanımda dahi kırışmayacak dokuda eşarp seçimi yaparak şıklığı ve konforu bir arada yakalayabilirsiniz.

Başta pamuklu eşarplar olmak üzere twill eşarp ve ipek kumaştan üretilen eşarp modelleri, konforunuzu üst düzeyde tutan modellerin başında geliyor. Özellikle pamuklu eşarplar, kolay kırışmayan yapısının yanı sıra nefes alabilmesi sayesinde yazın en çok tercih edilen eşarp modellerindendir. Hem özel gün ve organizasyonlarda hem de günlük kullanımda tercih edeceğiniz pamuklu eşarplar, her tesettürlü kadının dolabında olması gereken parçalardır. Buna ek olarak viskon, polyester ve ipek eşarplar, konforun yanı sıra baskılı tasarımları ile kobinlerinize eşlik edecek kullanışlı ve şık modeller arasında sayılabilir.

Tüm ürünlerimizi görmek için “ https://www.esarpipekyolu.com/” adresinden yararlanabilirsiniz