Rotring Kalem Modelleri

Rotring kalem plastik gövdeden oluşan ve kullanımı oldukça rahat olan kalem çeşitleri arasında yer alır. Rotring kalem çeşitleri gövde kısmı oldukça hafif olan bir kalem çeşididir. Böylelikle rahat bir kullanım sağlar. Dengede kalabilme özelliğine sahiptir. Elinizi yormadan uzun saatler boyunca kullanma imkanı sunar. Kalemin gövde kısmı ise altıgen şeklinde  tasarlanmıştır.

 Böylelikle çizim masalarında ya da herhangi bir zemin üzerinde kaymadan rahat bir duruş sağlar . Kullanımı oldukça zevkli kalem çeşitlerinden biridir. Yazım ve çizim için kullanılabilen ve en çok tercih edilen kalem çeşitlerinden biridir.

Rotring Kalemler

Rotring kalem kullanım kolaylığı ve dizaynı açısından en çok tercih edilen kalem çeşitlerinden biridir. Gövde senin üst kısmında ucunun sertlik derecesi yer alır. Böylelikle diğer kalemler arasında rahatlıkla kaleminizi bulma imkanı sunar.0,5 ve 0,7 uç kalınlığına sahip olan çeşitleri bulunmaktadır. Bu uçlar sayesinde istediğiniz tüm çizimlerde kullanma imkanı sunar. Sizlerde bu kalem çeşitlerini alarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu kalemleri satın almak için https://www.guvensanat.com/rotring  sitesini ziyaret edebilirsiniz.