Tüm canlıların sağlıklı bir yaşam sürmesi için doğru beslenme ilk sırada gelir. Royal Canin kedi maması zengin ve doğal içeriği sayesinde kedinizin uzun yıllar sağlıklı bir hayat sürmesine katkı sağlayacaktır. İçeriğinde yer alan birçok kaliteli besin, kediler için lezzetli olduğu kadar sağlıklı bir beslenme fırsatı da sağlıyor.

Her insan gibi her hayvan da özeldir. Kalitesi ile her zaman ilk sırada anılan Royal Canin markasının kedi mamaları arasından kedinizin ırkına, yaşına ve yaşam tarzına göre uygun ürünleri güvenle tercih edebilirsiniz. Kedinizin sağlığı ve doğru bir beslenme alışkanlığı elde etmesinde en büyük yardımcınız olmaya devam ediyoruz. Royal Canin kedi mamaları ve daha fazlasını ilgili kategoriden kolayca sepetinize ekleyebilirsiniz.  

Royal Canin Kedi Maması Çeşitleri Nelerdir?

Dünyanın en büyük evcil hayvan maması üreten markalarından olan Royal Canin, yılları aşan deneyimi ile özellikle kedi mamaları çeşitleri ile hayvan sağlığına önem veriyor. Kedilerin daha sağlıklı beslenmesi, lezzetli yiyecekler tüketmesi ve bunu yaparken kötü beslenme alışkanlıklarından uzaklaştırılmasını da sağlamaktadır.

Zengin besin değerleri ve kedilere özel içeriği ile öne çıkan Royal Canin markasının kedi maması çeşitlerinden bazıları şunlardır:

·         Royal Canin British Shorthair Yetişkin Kedi Maması

·         Royal Canin Sterilsed 37 Kısırlaştırılmış Kedi Maması

·         Royal Canin Fit 32 Kedi Maması

·         Royal Canin Kuru Kedi Mamlaarı

·         Royal Canin Fcn Hair&Skin Deri ve Tüy Sağlığı İçin Kuru Kedi Mamaları

·         Royal Canin Özel Kedi Maması Çeşitleri vb.

Royal Canin markası altında kedi ırklarına ve kedilerin genel yapısına göre birçok farklı mama çeşidi sunulmaktadır. Kedinizin vazgeçemediği lezzete kolayca ulaşmak ve Royal Canin markasının en kaliteli kedi maması çeşidine hemen sahip olabilirsiniz. Kediniz için en uygun mamayı sepetinize ekledikten sonra dakikalar içinde işlemi tamamlayabilirsiniz.

Royal Canin Kedi Mamaları Özellikleri Nelerdir?

Royal Canin kedi maması çeşitlerinin her biri farklı içerik ve özelliklere göre üretilmektedir. Her yaş grubundan ve ırktan kedinin farklı ihtiyaçları olacağı için kedinizin genel durumuna uygun kedi mamalarını tercih etmeniz çok daha doğru bir karar olacaktır. Ailenizin en patili üyesi kedileriniz için tercih edeceğiniz kedi mamasının sindirime yardımcı içeriklerinden, tüy ve deri sağlığına kadar birçok farklı özelliğe sahip çeşidini tercih edebilirsiniz.

Royal Canin kedi mamalarını sahip olduğu genel özellikler kısaca şöyledir:

·         Kümes hayvanları, sebzeler, liftler ve diğer besin içeriği konusunda zengindir.

·         Vitamin ve mineral açısından kedilerin günlük ihtiyaçlarına göre üretilmiştir.

·         Kedilerin yaşam tarzına göre özel mamam çeşitleri ve içeriğine yer verilir.

Kedinin ırkı, yaşı ve yaşam tarzı kedi maması seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlar arasında yer almaktadır. Örneğin Royal Canin Fit kedi maması genelde daha hareketli ve dışarı çıkan kediler için önerilmektedir. 10 yaşa kadar kullanılan bu mamanın içeriği aktif kediler için etkilidir. Royal Canin Fhn Sensible 33 ise daha çok sindirim hassasiyeti olan kediler için kuru mama formunda üretilmiştir. Bu tür özelliklerine göre kediniz için en uygun mamayı kolayca tercih edebilirsiniz.

Royal Canin Kedi Mamasının Faydaları Neler?

Royal Canin kedi maması, kedinizin sadece karnın doymasını sağlamaz. Bunun yanı sıra özellikle evlerde yaşayan kedilerin ihtiyaç duyacağı birçok vitamin ve mineral açısından da destekleyici bir rol oynamaktadır. Bu özelliği sayesinde kediler için birçok faydasından söz etmek mümkündür.

Kedinize özel Royal Canin markasının mamalarını tercih ederek kedinizin şu faydaları elde etmesini sağlayabilirsiniz:

·         Oldukça besleyici ve sağlıklıdır.

·         Kedilerin bağışıklık sistemini güçlendirir.

·         İhtiyaçları olan besin gereksinimlerini karşılar.

·         Hastalıklar karşı korur ve gelişimlerini destekler.

·         Tüy ve deri sağlığını korur.

·         Sindirim sorunlarını ortadan kaldırır.

Royal Canin ve Proplan kedi maması seçeneklerinin tümüne kolayca sahip olmak için ilgili kategoriden kolayca işlem gerçekleştirebilirsiniz.  

Besleyici İçeriğe Sahip Royal Canin Kedi Mamaları

Besin değerleri, vitamin ve mineral açısında son derece zengin olan Royal Canin, kedilerin günlük ihtiyaçlarına göre özel olarak hazırlanmaktadır. Her kedinin gün içinde farklı kalori ve besin ihtiyaçları olacağı için buna uygun şekilde hazırlanan mamaları tercih etmek önemlidir. Yaşına ve cinsine göre tercih edeceğiniz mamaların etkisini kısa sürede hem kediniz hem de sizler görebilirsiniz.

Sağlıklı, kaliteli ve uzun yaşamın sırrı olarak gösterilen doğru beslenme, kediler ve diğer tüm canlılar için geçerlidir. Besleyici içeriği sayesinde kedinizin her zamankinden daha sağlıklı, güçlü ve rahat bir yaşam sürmesi için Royal Canin kedi mamalarımızı güvenle tercih edebilirsiniz.  

Royal Canin Kedi Maması Hangi Kedi Cinsi İçin Uygun?

Tüm kedi ırkları ve yaş grupları için Royal Canin markası tarafından özel kedi mamaları üretilmektedir. Britsh Shorthair başta olmak üzere birçok farklı kedi ırkı için uygun olarak üretilmiştir. Buna ek olarak yetişkin, yavru, kısırlaştırılmış ve sindirim hassasiyeti olan kediler için de özel seçenekler bulunmaktadır. Kedi maması çeşidine göre kediniz için en uygun mamayı tercih edebilirsiniz.  

Bütçe Dostu Royal Canin Kedi Maması Fiyatları

Her bütçe için uygun kedi mamalarıyla Royal Canin gibi dünyanın önde gelen markalarını tercih edebilirsiniz. Kedinizin uzun, mutlu ve sağlıklı bir hayat sürmesi için Royal Canin kedi maması fiyatları her bütçeye uygundur.