Saç Ektirmek Güvenilir Midir?

Kaliteli saç ekimi merkezinden saç ekimlerinizi güvenli bir şekilde yaptırabilirsiniz. Bu özel klinik merkezlerinden ek ücret ödemeden yepyeni ve doğal saçlara yeniden sahip olursunuz. Saç ektirme merkezleri geçmiş senelere oranla bugün daha fazladır. Bu nedenle de mutlaka en iyi klinik merkezinden saç ektirmeniz önerilir.

Saç Ekimi Nedir?

Saç ekimleri dökülen saçların yerine enseden dönorlar alınarak yeniden ekim yapılmasıdır. Bu işlem dönor sayısına göre farklılık gösterir. Bu nedenle saç ekimi öncesinde mutlaka saç ekimleri uzmanınız tarafından ekilecek dönor sayısı da belirlenecektir.

Saç Kökü Nedir?

Saç kökleri saçlı derinin en alt kısmıdır. Saç tellerinin yağlı olarak oluştuğu en hassas bölüm olarak da tanımlanır.

Saç Yapısı Ve Saç Yapısı Çeşitleri Nedir?

Saç yapısı ince ve kalın saçlar,yağlu ve kuru saçlar olmak üzere toplamda 4 farklı grup altından ele alınabilir.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Saç ekimleri kadın ve erkek fark etmeksizin çeşitli nedenler doğrultusunda saçlarının bir kısmını kaybeden herkese uygundur. Sadece birinci dereceden saç dökülmelerinde ekim yaptırılmasına gerek yoktur.

Saç Ekimi Yöntemleri Nelerdir?

Saç ekimleri yöntemleri ise, fue,fut,safir ve dhi yöntemleridir. Bu yöntemler arasında özellikle de safir fue ve dhi yöntemi daha çok tercih ediliyor.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimleri pratik bir şekilde uygulanır. Ense kısmından sağlıklı dönorlar alınarak saçsız alana tek tek yerleştirilir. Bu işlem öncesinde saçsız alanda kanallar açılır. Hemen akabinde soğutulan dönorlar cihazla yerleştirilir.

Saç Ekiminin Avantajları Nelerdir?

Saç ekimlerinin birçok avantajları da söz konusudur. Bu avantajlar arasında fiyatların uygun olması ve garantili ekimler olmasıdır. Böylece siz değerli müşteriler tereddüt etmeden modern saç ektirme yöntemleri üzerinden saç ektirebilirsiniz.

Hangi Aylar Saç Ekimi İçin Uygundur?

Her ay saç ekimleri için uygundur. Fakat özellikle de Sonbahar ayları saç ekimlerinde en uygun olan mevsimdir. Bu mevsimde havaların da serin olmasıyla birlikte saç ekimleri daha kaliteli ve huzurlu bir şekilde uygulanır.

Saç Ekimi İçin Yaş Sınırı Nedir?

Minimum 18 yaşında ve maksimum ise 65 yaşında saç ektirmeniz mümkündür. Her iki yaş aralığında olanlar profesyonel saç ektirme merkezinden dilediği yöntem üzerinden saç ektirebilir. Ayrıca maksimum miktardan saç kökü ektirebilirsiniz. Böylece daha sık yeni saçlara sahip olursunuz.

Saç Ekimi Ne Kadar Sürer?

Saç ekimleri fue uygulamasında ortalama olarak 6 saat, diğer teknikler üzerinden de maksimum 12 saat sürebiliyor. Burada ekilecek greftlerin miktarı da önemlidir. Greft miktarı baz alınarak saç ekimleri sürecinde de yükselme veya kısalma söz konusudur.

Saç Ekimi Sonucu Ne Zaman Görülür?

Saç ekimleri sonucu ekimden 6 ay ila 8 ay içerisinde büyük bir kısmı görülür. Tam saç çıkışı ise 12 ay sonrasında meydana gelir.

Saç Ekimi Öncesi Nasıl Bir Cilt Bakımı Yapılması Gerekir?

Saç ekimlerinden öncesinde kaliteli bir şampuan üzerinden kafa derisi komple olarak yıkanmalıdır. Böylece ekimde olası kabuklanma ve kepeklenme gibi durumlar önlenmiş olunur.

Saç Ekimi Sonrası Saç Nasıl Yıkanır?

Saç ekimlerinden sonrasında da kaliteli bir şampuan kullanmalısınız. Çünkü saç ekimleri yöntemi fark etmeksizin ekim sırasında kafa derinizde kabuklanmalar veya kepeklenmeler hasıl olabilir. Bu durumda mutlaka ekimden 7 gün sonrasında titizlikle saçlı derinizi yıkamanız tavsiye edilir.

Saç Ekimi Fiyatları

Evinizin konforunda saç ekimlerinin fiyatlarına bakabilirsiniz. Saç ekimleri ücretleri şehirler arasındaki saç ektirme merkezleri arasında farklılık gösterir. Özellikle de İstanbul’daki saç ektirme merkezlerinde saç ekimi fiyatları daha düşüktür. Bu nedenle 81 ilimiz haricinde yurtdışından dahi İstanbul profesyonel saç ektirme merkezleri tercih ediliyor.

https://www.smilehairclinic.com/sac-ekimi/ bilgi için hemen tıklayın.