Anagold 24 Erzincanspor,  ilk hazırlık maçında TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor ile Afyonkarahisar spor kompleksinde karşı karşıya geldi. Maç her iki takımın ilk yarıda bulduğu golle 1-1 berabere bitti.

İkinci etap kampına Afyon’da devam eden Erzincanspor kamptaki ilk hazırlık maçında TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor ile karşılaştı.  Hazırlık müsabakasında Bilal Atmaca, Cebrail Serçek, Hakan Dural, Gökhan Payal, Serhat Keskinsoy, Gökhan Çakır, Erdi Kasapoğlu, Sefa Küpeli, Fatih Baydemir, Cemal Doğu, Atilla Aybars Garhan, ilk on biri ile sahaya çıkan temsilcimiz Erzincanspor maçın ilk yarısını 1-1 lik skor ile tamamladı. İkinci yarıda daha etkili bir futbol ortaya koyan Kırmızı Şimşekler aradığı golü bulamayınca maç 1-1’likeşitlik ile sona erdi. Temsilcimizin golünü 43. Dakikada Sefa Küpeli, kaydetti.

4 Ağustos tarihinde bitirilmesi planlanan Afyon kampında Erzincanspor 29 Temmuz tarihinde Payasspor ile karşılaşacak.  Öte yandan 31 Temmuz ile 3 Ağustos tarihinde 2 hazırlık maçı daha oynayacak olan Kırmızı siyahlı ekibin rakipleri ise henüz netlik kazanmadı.