Nazilli Kadınlar Grubu, başkanlık görevini yürüten Saime Karakuyu liderliğinde hızla büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kaynaşma gecesinde, Karakuyu ve yardımcısı Ayten Külcü ile yönetim kurulu, başarılarını eğlenceli bir etkinlikle kutladı. Gecenin yıldızı ise Özbek popçu Şahsenem oldu.

Sosyal medyada başlayan "Birlikten Güç Doğar" sloganıyla yola çıkan Nazilli Kadınlar Grubu, hızla büyüyerek kaynaşma gecesiyle birlik ve dayanışma mesajını pekiştirdi. Saime Karakuyu, Şahsenem'in gruplarına katıldığını açıklarken, Özbek popçu, sadece hanımlardan oluşan 500 kişilik seyirci kitlesiyle unutulmaz bir performansa imza attı.

Sanatçı Sümer Ezgü'den mesleki ve kültürel söyleşi Sanatçı Sümer Ezgü'den mesleki ve kültürel söyleşi

Şahsenem, hayranlarıyla bir araya gelerek izdiham yaratsa da herkesin isteğini sabırla karşıladı. Gecenin sonunda duygularını paylaşan Şahsenem, "Güçlü kadınların oluşturduğu bir etkinliğin parçası olmak beni mutlu etti. Bu tarz oluşumlara destek olmaktan keyif aldım, işten çok eğlence oldu. Hayatımda ilk kez 500 kadınla bir araya gelerek harika bir zaman geçirdim." dedi.