26 .dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, Kadir Gecesi'nin önemine vurgu yaparak, bu özel gecenin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmesi gerektiğini belirtti. Karakelle, duaların en samimisiyle dünyanın dört bir yanındaki zulüm gören kardeşleri unutmamamız gerektiğini dile getirdi.

Sarıgül; 9. yargı paketinin geniş kapsamlı olarak düzenlenmesi yönünde bir af beklentisi var Sarıgül; 9. yargı paketinin geniş kapsamlı olarak düzenlenmesi yönünde bir af beklentisi var

Özellikle Gazze'deki şiddet olaylarına değinen Karakelle, masum insanların katledilmesinin ve yaşanan zulmün derin üzüntü ve endişe verici olduğunu ifade etti. Türkiye'nin mazlumların yanında yer almayı ve adaletin sağlanması için çaba göstermeyi önemsediğini vurgulayan Karakelle, uluslararası toplumun Gazze'deki insanlık dışı durumları sona erdirmesi gerektiğine inandığını belirtti.

Mesajında, Kadir Gecesi'nin dünya genelinde barış ve huzurun sağlanmasına vesile olmasını temenni eden Karakelle, duaların sadece bireysel talepler için değil, dünyanın dört bir yanında adalet, barış ve huzur arayışı içinde olan herkes için olması gerektiğini vurguladı. Son olarak, duaların kabul olmasını ve ülkemizin ve dünyanın barış, huzur ve adalet içinde yaşamasını niyaz ederek mesajını tamamladı.