Ziyarette Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Erzincan Belediyesinin son 4,5 yıllık çalışmaları hakkında 13 Şubat Gazetesi sahibi Selçuk Özdemir'i  bilgiler verdi.
Düzenlenen ziyarete Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şireci ve Belediye Meclis üyeleri İlhami Deniz, Hasan İşcan katıldı.
Düzenlenen ziyarette bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır: “ 29 Mart 2009 tarihinden bu yana sürdürmüş olduğumuz görev ve üstlendiğimiz sorumluluk çerçevesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. 6'şar aylık periyotlar içerisinde hem yapılan çalışmalar hem de yapılacak olan çalışmalarla ilgili görüş ve düşünceleri almak, kaynaklarımızın daha da verimli kullanılması adına fikir ve düşüncelerle yapılacak olan çalışmaları yeniden şekillendirmek ve gözden geçirmek amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Belediye Başkanı Yüksel Çakır konuşmasında basının yöneticilerin eksikliklerini görme noktasında önemli bir rol üstlendiğini belirtti.
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren 13 Şubat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Özdemir ise Erzincan Belediyesinin başarılı çalışmalara imza attığını belirterek Belediye Başkanı Yüksel Çakır'a teşekkür etti.