Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığına yeni seçilen Salih Aksu ve heyeti,Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Merkezi İlçe Başkanı Salih Aksu MHP heyetinin Erzincan merkez ve ilçeleri ziyaret edip, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek, şehrin nabzını tuttuğunu söyledi.
Aksu konuşmasında "Beş ay sonra yapılacak olan bir milletvekilliği seçimleri var.Seçim çalışmaları esnasında Erzincan'da görev yapan gazetecilerin tarafsız ve toplumu duyarlı olmaya çağıran yayınlarda bulunmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazetecilere teşekkür eden Aksu, “Merkez İlçe Başkanlığına yeni seçildik vatandaşları dinleyerek, sorunları yerinde tespit ettik. Sorunların çözümü için elimizden gelen gayret ve çabayı göstererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi Merkezi İlçe teşkilatı heyeti olarak seçim çalışmaları boyunca ziyaretlerimizde ara vermeden çalışacağız kapı kapı gezip şehrimizin sorunlarını dile getireceğiz biz önceki yönetimlerden çok farklı bir yönetim sergileyeceğiz vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci ise Erzincan'a en güzel hizmetleri yapacağına inandıkları ve çalışmaların takipçisi olacaklarını kaydetti.