Erzincan’da 41 Bin 540 Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı Erzincan’da 41 Bin 540 Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Erzincan’da kış sert yüzünü göstermeye başladı. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, il genelinde son bir haftanın en düşük sıcaklıkları Otlukbeli’de ölçüldü. Otlukbeli’de gece sıcaklığı -20 dereceye kadar düşerken, Çayırlı -16 dereceyle onu takip etti.

İlçelerde Hava Durumu Tablosu:

Otlukbeli: -20°C

Çayırlı: -16°C

Tercan: -12°C

Refahiye: -11°C

Üzümlü ve Kemah: -7°C

Merkez: -6°C

İliç: -3°C

Kemaliye: -2°C

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, hava durumunun parçalı ve az bulutlu olacağını, sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus görülebileceğini belirtti. Don ve buzlanmaya karşı vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı.

Mevsim normallerinde seyredecek sıcaklıklarla birlikte rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor. Erzincanlılar için kış şartları zorlu geçeceğe benziyor!

Kaynak: iha