Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele veren Anagold 24 Erzincanspor ikinci devrenin ilk maçında Bucaspor'u 2-0 mağlup etti. Anagold 24 Erzincanspor ikinci devrenin ilk maçında Bucaspor'u konuk etti.  Anagold 24 Erzincanspor ligin ilk devresinde berabere kaldığı Bucasporu 2-0 yenerek ikinci yarıya 3 puan ile başladı.

Anagold 24 Erzincanspor ligin ilk yarısını 17 haftanın sonunda aldığı 5 galibiyet 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonrası topladığı 20 puan ve eksi 2 averajla 11. sırada tamamlamıştı.

Ligin ikinci yarısına kendi sahasında ligin son sırasında bulunan Bucasporu konuk eden Anagold 24 Erzincanspor ilk maçında her iki devrede bulduğu birer golle sahadan 2-0 galip ayrılarak ikinci devreye 3 puan ile "Merhaba" dedi.

İlk dakikalarda durgun başlayan ve konuk takımı kendi ceza sahasında karşılayan Anagold 24 Erzincanspor 20. Dakikadan sonra dengeyi kurarak kanatlardan ataklar yapmaya başladı. 28. Dakikada Tuncay Kılıç'ın ara pasını iyi değerlendiren Anagold 24 Erzincansporun golcüsü Ali Öztürk attığı şut ile topu filelerle buluştu. Golden sonra kontra ataklardan gol bulmaya çalışan Bucaspor gerçekleştiği ataklardan gol bulamayınca devre Anagold 24 Erzincansporun 1-0 galibiyeti ile tamamlandı.

Karşılıklı ataklarla İkinci yarıya başlayan Anagold 24 Erzincanspor ve Bucaspor rakip kalelerde pozisyon üreterek gol bulmaya çalıştı. Dakikalar 80’i gösterdiğinde yine sahneye çıkan  Anagold 24 Erzincansporun golcüsü Ali Öztürk köşe atışından gelen topu ağlarla buluşturarak takımının ve kendinin 2. golünü buldu. İkinci golden sonra fark arayışlarına giren Anagold 24 Erzincanspor'un bulduğu pozisyonlardan birisi direkte patlarken kalecinin performansı ie 3. Golü engelledi.

Maçın sonuna ilave edilen 4 dakikada da skor değişmeyince Anagold 24 Erzincanspor ikinci devreye 2-0 lık galibiyet ile başladı.

Anagold 24 Erzincanspor aldığı 3 puan ile puanını 23'e çıkararak  10. sıraya yerleşti.