Süper Lig'de önemli başarılara imza atan dönemin yıldız futbolcusu Erman Kılıç, artık Spor Toto 3.Lig'de Anagold 24 Erzincanspor formasını terletecek. Kılıç, takımın Afyon’daki kampına katılarak çalışmalara başladı. 

En son Menemen Belediyespor'da forma giyen deneyimli oyuncu Erman Kılıç’ı Anagold 24 Erzincanspor renklerine bağladı. Spor Toto 3. Lig’de 2017-2018 sezonunda 2. Gurupta mücadele edecek Erzincanspor 2. Etap kamp çalışmalarını Teknik Direktör Mehmet Kaya nezaretinde Afyon’da devam ediyor.  Günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanan Kırmızı siyahlı ekip de futbolcuların idmanda oldukça neşeli olduğu gözlendi. 

Erzincan'da 1992′deki depreminin ardından göç ettiği İzmir'de futbolla tanışan, kariyeri boyunca Bergamaspor, Aliağaspor, Elazığspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Sivasspor ve Galatasaray, Eskişehirspor, Antalyaspor, Menemen Belediyespor gibi takımlarda oynayan başarılı futbolcu Erman Kılıç,  artık memleketin takımı Erzincanspor formasını giyecek. 

KADERİNİ DEĞİŞTİREN DEPREM 
Kılıç, İbrahim Gürler’e yaptığı açıklamada, 1983 yılında Erzincan'da doğduğunu ancak 1992′de Erzincan depreminden sonra hayatının bir anda değiştiğini belirterek, depremden dolayı şehirde yaşanan büyük sıkıntılardan etkilendiklerini kaydetti. Babasının işi nedeniyle İzmir'e taşınmak zorunda kaldığını ifade eden Kılıç, şöyle konuştu:
" Depremde biz Akşemsettin mahallesinde oturuyorduk, Babam Erzincan’da İplik fabrikasında çalışıyordu ve depremden fabrika da etkilenmişti., Bundan dolayı tayini çıktı ve böylece İzmir'in Bergama ilçesine yerleştik. Futbola başlamam konusunda babam çok hevesliydi ve bu dönemde bana büyük destek verdi. Bu sayede Bergamaspor'un oyuncu seçmelerine katıldım ve takıma alındım. Futbola Bergamaspor'un altyapısında başladım, 2000 yılında da bu kulüpte profesyonel oldum. Daha sonra Aliağaspor'a geçiş yaptım. O dönem 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor'a transfer oldum. Elazığspor'un ardından 2007-2008 sezonunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Abdullah Avcı ile tanıştım. O sezon kariyerim için iyi bir vitrin oldu. Daha sonra ise Sivasspor ve Galatasaray, Eskişehirspor, Antalyaspor, gibi takımlarda forma giyim. 

TAŞIN ALTINA BENDE ELİMİ SOKTUM
Erzincaspor transferi ile ilgili olarak da açıklama yapan Kılıç, "Kısa süre önce Menemen Belediyespor ile sözleşmemi feshettim. TFF 1. Lig ve 2. Lig'den gelen teklifler vardı ama Erzincan’ın teklifini geri çevirmek memleketimiz adına doğru bir karar olmazdı diye düşündüm, Mehmet hocamızın isteği ayrıca Erzincanspor’da yeni bir yapılanma olmasından dolayı bende bu taşın altına elim sokmak için geldim Erzincan’a geldim. İnşallah Erzincanspor’u bir üst lige taşımak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. 


ERZİNCANSPOR’U HAK ETTİĞİ YERE TAŞIRIZ
Erzincanspor taraftarına da mesaj göndererek, taraftarımız sabırlı olsun, her zaman yanımızda olsun, inşallah el birliği ile hep beraber Erzincanspor’un hak ettiği yere  bir üst lige taşırız. Dedi 


ERMAN SAHA DA SAHADA GÖREN GÖZÜMÜZ OLACAK 
Erzincanspor’un başarılı teknik Direktörü Mehmet Kaya ise Erman Kılıç, bizim sahada gören gözümüz, konuşan dilimiz,  duyan kulağımız olacaktır, çünkü biz kenardan sesimizi her zaman saha içine duyuramıyoruz dedi.