Anagold 24 Erzincanspor olağanüstü genel kurulu Erzincan Belediyesi yemekhanesinde yapıldı. Gerçekleştirilen  kongrede Üzeyir Çalı Başkanlığa seçildi.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'de mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor'un olağan genel kurulu Erzincan Belediyesi yemekhanesinde gerçekleştirildi. Genel kurul toplantısına Anagold 24 Erzincanspor Başkanı Ahmet Tanoğlu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu,  delegeler ve vatandaşlar katıldı. Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan genel kurulda ilk olarak divan heyeti oluşturuldu. Denetleme kurulu, faaliyet raporu ve bilançonun okunması ve ibrasının ardından yönetim ve denetim kurulunun seçimi gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Dr.Öğr.Üyesi Tevhit Kahraman’ın  yaptığı toplantıda, Faaliyet raporunu okuyan yönetici Metin Uğurtürk, bu sezon  altyapıdan 8 futbolcu ile  ön protokol imzaladıklarını söyleyerek, gelecek sezonlarda takımımızda Erzincanlı gençlerimizin mücadele ettiğini görmek hepimiz haklı bir gurur yaşamış olacağız dedi. 


BİRLİK BERABERLİK İÇERSİNDE OLALIM 
Daha sonra kürsüye gelen Kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu, Şeref ile yürüttüğüm 3 yıllık Erzincanspor Başkanlığını yeni yönetime devrediyorum ister istemez insan duygulanıyor,  3 yıldır İnanın ki şerefimle, namusumla haysiyetimi ve tüm varlığımla elimden gelenin en iyisini yaptım diyen Tanoğlu özveri gösterelim birlik beraberlik içersinde olalım dedi. 
Daha sonra kürsüye gelen Başkan adayı Üzeyir Çalı, yapılan kongrenin Erzincan spora hayırlar getirmesini temennisinde bulundu.  Çalı, 4 yıl boyunca görev yaptığımız süre içersinde  hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ya Sayın başkanımız Ahmet Tanoğlu’na çok teşekkür ediyorum.  Unutmayın ki inancımızı heyecanımızı imkanlarımızı duygularınızı birleştirirsek sesimiz daha gür çıkar dedi.  
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ise Erzincanspor’a her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. 


GENEL KURULA GELMEYEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VARDI
Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Yapılan seçimde Üzeyir Çalı oy çokluğu ile Başkan seçilirken, yeni yönetimde yer alan bazı isimlerim genel kurulda bulunmadığı ise gözlerden kaçmadı.
Yapılan kongrenin sonunda ise yeni Başkan Üzeyir Çalı, eski başkan Ahmet Tanoğlu’na hizmetlerinden dolayı plaket verdi. 


İŞTE YENİ YÖNETİM 
Üzeyir Çalı, Ahmet Hamdi Gübüz, Veysal Kareni Yüksel, Alaattin Tuncay, Mustafa Çağatay Çağan, Bahri Şener Yılmaz, Metin Uğurtürk, Haşim Keskin, Atanur Köseoğlu, Murat Bülent Demirel, Özcan Çakmak, Erdem Yılmaz, Erkan Karagül, Ömer Akbaş, Oğuz Tan, Hakan Cebeci, Ömer Akyürek, Özkan Yılmaz, Kemal Dalar, Mehmet Ekinci, Oktay Külünk, Gökhan Keleş, Kahraman Hakan Akaray, Cahit Turhan Özel, Ufuk Helva Yiyen, Vasfi Karetepe, Hilmi Dokgöz, Mustafa Pabuçcu, Yalçın Tanrıverdi, Mehmet Can, Hasan Çakmak.