24 Erzincanspor’un yeni teknik patronu Serdar Sabuncu oldu. Tecrübeli hoca ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.
3. lig 1. Grup da mücadele eden 24 Erzincanspor yönetimi Bülent Topuzoğlu ile yollarını ayırınca yerine Altayspor’un eski hocası Serdar Sabuncu’yu getirdi. Ligin 11 haftasından 24 Erzincanspor da boşalan teknik patronluğa Sabuncu getirilerek yola devam kararı alındı.
Kulüp başkanı Ahmet Tanoğlu; ‘‘ sezona başladığımız zaman  24 Erzincanspor olarak şampiyonluk parolasıyla başlamıştık. Kaybettiğimiz çok bir şey yok ama istediğimiz hedeflere de gidemedik. Geçen sene Bayburtspor'un hocası Bülent hoca ile anlaşmıştık İstediğimiz sonuçları alamayınca karşılıklı görüşerek sözleşmesini feshettik. Bize verdiği hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum. Öte yandan hocasızda bu işler yürümüyor iki gün içinde de yaklaşık 20 civarında hoca ismi geldi. Bizde hata yapmamak için Altay'ı çalıştıran genç dinamik arkadaşımızla anlaştık. İnşallah Allah gönlümüze göre hizmet etmeye de elimizden gelen her seyide yapmaya devam edeceğiz. Bizim hedefimiz 2 lig de değil PTT de oynamak istiyoruz. Hocamıza başarılar diliyoruz’’ dedi.
Anagold 24 Erzincanspor teknik direktörü Serdar  Sabuncu, bir aile ortamının olduğunu gördük sözlerini dile getirerek konuşmasına şu şekilde devam etti ; ‘‘Erzincanspor da olmaktan  mutluyuz son derece teknik ekibim adına. Bizim hedeflerimizde kulübün hedefleri aynı paralelde. Kısa ve orta derecede ciddi hedefleri olduğunu düşündük. Vizyonu olan bir kulüp.  Biz de buraya ididali ve şampiyonluk için elimizden gelen tüm becerilerimizi başta Erzincan halkının ve taraftarının desteği ,başkanlığımız liderliğinde yönetim kurulu teknik ekip olarak herkes tek bir yürek olarak bir aile ortamında bunları birleştireceğiz ve Erzincan’ı en iyi noktaya getirip hedefe ulaştıracağız’’ şeklinde konuştu.
Öte yandan 24 Erzincanspor alt yapı teknik direktörü Yılmaz Toyran Erzincan'ın evladıyız bizi görmemelerine alındım yürüttüğüm görevimden istifa ediyorum dedi.

Haber: Tamer Kaan Köksal