İSTANBUL (AA) - Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, aracını kışa hazırlamak isteyen müşterilerine özel bir periyodik bakım kampanyasını devreye aldı.

Stellantis açıklamasına göre, Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, kasım ayı sonuna kadar devam edecek yeni kampanyasıyla kış şartlarında aracında aynı konfor ve güvenliği sağlamak isteyen araç sahiplerini yetkili servislere davet ediyor. Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, tüm Peugeot, Citroën ve Opel modellerinin dahil edildiği kampanya kapsamında araç yaşına uygun periyodik bakım hizmetini avantajlı fiyatlarla sunuyor.

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’in sağladığı avantajlı Kasım fırsatları 1.199 TL’den başlıyor.

Buna göre, 0-3 yaş aralığındaki Peugeot sahipleri 1.599 TL’den, 3 yaş ve üzeri Peugeot araç sahipleri ise 1.249 TL’den başlayan fiyatlarla yetkili servislerde periyodik araç bakımlarını gerçekleştirebiliyor. Citroen’de 0-3 yaş araçlar için 1.599 TL, 3 yaş ve üzeri Citroen araçlar için 1199 TL gibi fiyatlar öne çıkıyor.

Opel’de ise 0-3 yaş araçlarda 1.999 TL, 3 yaş ve üzeri araçlar için 1.799 TL’den başlayan fiyatlar, 7 yaş üzerinde bir Opel’e sahip olan tüm sürücüler ise model bağımsız olarak araçlarının periyodik bakımını Stellantis Türkiye’nin güvencesindeki Eurorepar yedek parçalarıyla 1.499 TL’ye yaptırabiliyor.

Marka web sitelerinden zahmetsizce servis talebi yapabilen araç sahipleri, zamanı kısıtlı ise ücretsiz vale hizmeti talebinde de bulunabiliyor. Stellantis Parça ve Servisler, tüm Peugeot, Citroen ve Opel modelleri için periyodik bakımlarda Total Energies motor yağlarını tavsiye ediyor.