Su Kaçağı Tespiti geçmişten günümüze kadar su kaçakları bulunurken farklı yöntemler kullanılmıştır. Ancak günümüzde teknolojinin ilerlemesi ile birlikte cihaz yardımıyla su kaçağı bulmak mümkün hale gelmiştir. Bu sayede borulardaki kaçağı bulabilmek için duvarın veya fayansların kırılması söz konusu değildir. Bu durum ev ve iş yeri sahipleri için çok büyük bir avantaj olarak gösterilebilir.

Sayarlar Tesisat

İletişim : 0552 526 40 49                            0552 010 58 30

Numaralı Çağrı Merkezlerimizden İstediğiniz Saat Bizlere Ulaşabilirsiniz

Termal Kameralı Su Kaçağı Bulma

Kızılötesi termografi ile su kaçaklarının tespiti günümüzde en popüler yöntemlerden biridir. Bu yöntem sayesinde sıcak su borularındaki kaçaklar termal kamera yardımı ile anında bulunabilmektedir. Bu alanda da  hizmet vermekte olup, konusunda uzman ve tecrübeli kadromuz ile termal kameralar ile su kaçağı tespiti yapmaktayız.

Evinizde, iş yerinizde veya benzeri yaşam alanınızda su kaçağı sorunu yaşıyorsanız uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet için bizimle iletişime geçerek lokasyon bildirebilirsiniz. Sorunuza cevap bulmak veya süreç hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, lütfen gece  gündüz bizimle iletişime geçin.

Kırmadan Su Kaçağı Tespiti

Sıhhi tesisattaki görünmez sızıntılar karolar, nemli duvarlar, nemli tavanlar ve kabaran parke arasında siyah noktalara yol açabilir. Su kaçakları evlerde ve bodrumlarda büyük problemlere neden olur. İstanbul kaçak tespit servisi deneyimli ustalarımız sayesinde  su kaçaklarını ileri teknoloji kullanarak zarar vermeden tespit ederek bulabilir ve tamir ettirebilirsiniz. Bizimle iletişime geçerek temin edebilirsiniz. Tüm sorunlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kameralı Su Kaçağı Bulma

Sayarlar Su Kaçağı Tespiti Firmamız İstanbul genelinde 7/24 su kaçağı tespiti hizmeti vermektedir. Aynı zamanda uygun fiyatlı garanti hizmet politikası sunmaktadır. İstanbul genelinde profesyonel kaçak bulma şirketi, garantili uygulama ile hızlı hizmet sunuyoruz. Sizlere zarar vermeden kaçak tespiti yaparak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.  İstnbul ve ilçelerinde sorunsuz hizmet vermeye devam etmekteyiz. Su Kaçağı Tespiti Profesyonel su kaçağı tespit hizmetleri için profesyonel bir İstanbul su kaçağı tespit firması ile iletişime geçiniz. İstanbul ‘un tamamına zarar vermeden kaçak tespiti yapmak istiyorsanız, İstanbul 'un tamamına zarar vermeden su kaçağı tamiri yapan Sayarlar Tesisat İstanbul firması ile iletişime geçiniz. Tarafımızdan yapılan tüm işlere aylık garanti veriyoruz. 7/24 iletişim ve hizmet sunarak İstanbul 'da ücretsiz keşif imkanı sunuyoruz.

İstanbul  da Su Kaçağı Nasıl Bulunmaktadır?

İstanbul  sahasındaki sızıntı tespiti, potansiyel sızıntı yerlerini belirlemek için gerekli ekipmanı kullanır. Gelişmiş ekipmanla belirtilen yeri araştırın ve deneyimli ustalar sızıntıyı onaracaktır. Çeşitli yerlerde su kaçağı olduğu doğrulanmaktadır. Su kaçağı tespiti, banyo kaçakları, duvar kaçakları, su kaçak tespiti, yüzme havuzu kaçakları, mutfak kaçakları, tavan kaçakları, tuvalet kaçakları, fayans kaçakları, kalorifer kaçakları, parke kaçakları, sıhhi tesisat kaçaklarını kapsar. Su sızıntısı riski olan yerlerde. Sızıntı nerede olursa olsun Sayarlar Su Kaçağı Tespit Servisimiz ile iletişime geçin, işinin ehli ve profesyonel bir ustaya yönlendirileceksiniz. Su kaçaklarınızı hızlı ve profesyonel bir şekilde zarar vermeden bulup onarıyor ve size yeni haliyle teslim ediyoruz. Evinizdeki veya iş yerinizdeki su kaçaklarını bulup tamir etmenize yardımcı olalım.

Su Kaçağı Tespit Fiyatı

İstanbul  ve ilçelerinde uygun fiyat garantisi. Fayans, beton, duvar vb. tahribata bağlı sızıntı tespitinde herhangi bir işlem yapılmamaktadır. Firmamız İstanbul   kırmadan kaçak tespit hizmeti vermektedir. Genel olarak kaçak tespit ücreti ve kaçak tespit ücreti inşaat yöntemine ve kullanılan ekipmana göre farklılık göstermektedir. İçme suyu tesislerinde ve kanalizasyon kaçaklarında kaçak tespiti ile kaçak tespiti uygulamasında ve tedavisinde farklılık olması durumunda ücretler farklılık gösterecektir. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin. Su kaçağını tespit etmek için, cihaza sahip olmayan yakındaki bir ustadan yardım istemek yerine kızılötesi kameralı bir usta bulmanız gerekir. Aksi takdirde sızıntıyı gidermek için onarım işine girebilirsiniz. Bizimle iletişime geçmeniz durumunda yetkili kişi evinize gelip, sızıntıyı bulup, sızıntıyı kırmadan tamir edecektir.

Kırmadan Su Sızıntısı Tespiti

İstanbul  bölgesinde bir ev veya iş yeri su sızdırıyorsa, alt kattaki komşuya banyo veya tuvalet sızdırıyorsa, komşu kapısını çalıp tavanın ıslak veya sararmış olduğundan şikayet ediyorsa lütfen bizimle iletişime geçiniz. Kaçak tespiti için Sayarlar firması. Öncelikle musluklardaki tüm muslukları kapatmalı ve su saatini kontrol etmelisiniz. Evinizde su kullanılmıyorsa ve su sayacınız yavaş çalışıyorsa tesisatınızda kaçak var demektir. İstanbul 'da kaçak izlemenin diğer yöntemlerinden biri de zemin katta damlama sıklığıdır. Alt kattaki banyo ve tuvaletinizden sürekli su damlıyorsa, tesisat hatlarınızda bir sızıntı var demektir. Alt kat komşumun tavanından bazen su damlıyor, bazen duruyor bazen de akıyor. Evinizdeki mutfak giderinden, klozetten, lavabodan veya tuvaletten su akıtın ve suyun akış sıklığını gözlemleyin. İstanbul 'da sel Ayrıca kanalizasyon izleme kameraları vardır.

İstanbul 'da en sık karşılaşılan su kaçağı vakalarından biri de İstanbul  apartmanlarında alt katta fayansların arasından su sızmasıdır. Bu gibi durumlarda İstanbul 'da su sızdıran bölgelerdeki kiremit derzlerinin kontrol edilmesi, kiremitler arasındaki derzlerin eksik olması durumunda Sayarlar profesyonelleri tarafından yeniden birleştirilmeleri gerekir. Bahsettiklerimizin hepsini uyguladım fakat su sızıntısı hala devam ediyor. Nedenini bilmiyorsanız İstanbul 'da deneyimli su kaçağı ustalarımızı kırmadan arayabilirsiniz. Su kaçaklarını size zarar vermeden tespit edebiliriz.

Banyo Su Kaçağı Tespiti

İstanbul 'da banyoda kaçak tespit edilmektedir. Aktif olarak kullandığımız banyolarda su tüketimi oldukça fazladır. Borulama sistemi hatasız ve düzenli olmalıdır. İstanbul 'da banyo kaçaklarını tespit ederken, test edilen aralık diğer bölgelere göre biraz daha yüksektir. Temiz su sistemi, kanalizasyon sistemi ve banyo ısıtma sistemi banyonun içinde kablolanmıştır. Bu nedenle hepsinin kontrol edilmesi gerekir. İstanbul 'da banyoda kaçak nasıl bulunmaktadır? Banyo kaçaklarını bulmak, gelişmiş cihazların kullanılmasını gerektirmektedir.

İstanbul 'da genel bir banyo kaçağınız varsa alt kat tavandaki küvet veya klozetin altında sararma olan bir yerde bu sararmanın üzerinde bir sızıntınız olduğunda ulaşın. İstanbul  kaçak tespit firmasına bildirebilirsiniz. Yapılan binada banyo zemini alçak olduğu için 30 cm'lik alan dolum mesafesini temsil etmekte olup, banyoda bir sızıntı meydana geldiğinde sızan suyu ilk tahliye eden banyo zeminidir. Ardından suyu betonun en zayıf kısmından aşağıdaki zemine boşaltın. Alt kat komşularınız banyo tavanlarında ıslaklık, rutubet veya damlama sorunu yaşıyorlarsa bizi arayın. İstanbul 'da banyo su kaçakları yapan firmamız ile iletişime geçmektesiniz.

Tuvalet Su Kaçağı Bulma

İstanbul  tuvalet kaçak tespiti, klozet kaçakları genellikle banyo hortumundan gelir. Zamanla kuruyan ve çatlayan banyo hortumu, her kullanımda suyun alt tabakaya sızmasını sağlar. Tuvalet su çıkış tesisat sistemindeki kaçakların tespiti için çeşitli cihazlar kullanılmalıdır. Saf su tesisatlarında kaçak bulmak başka bir ekipmanın işidir. Yukarıda bahsedildiği gibi, sızdıran bir tuvaletiniz varsa ilk kontrol etmeniz gereken yer kiremit harcıdır. Derzler arasında çatlak, talaş veya başka sorunlar yoksa. İstanbul 'daki klozet kaçak tespit firması ile iletişime geçin. İstanbul Tuvalet Kaçak Tespit Servisi. Sızıntıları tespit etmek, izin almak ve ardından sızdıran tuvaletleri onarmak için  gelişmiş ekipmanlar kullanmaktadır.

Kombi kaçakları nasıl bulunmaktadır?

 Kombi ve petek tesisat borularındaki kaçaklar kombi içerisinde su kaybı olarak kendini gösterir. Bu, kazana sürekli su eklenmesini gerektirir. Kaloriferlerde su kaçağı tespiti yapılırken kalorifer borularında su kaçağı tespiti zordur. Sızan ısıtma suyu için boru sistemi basınçlandırılamadığından, sızıntıyı bulmak her zaman mümkün değildir. Aylık tesisat olarak kombideki su kaçaklarının tespit edilemediği yerlere özel kaçak önleyici madde kullanılmaktadır. Kalorifer tesisatındaki su kaçaklarını tamir ediyoruz. Herhangi bir su borusunda bulamadığınız kaçakları kolayca onarın.

Su Kaçağı Tespit

Su Kaçağı Tespit Sayarlar Tesisat Tesisat olarak faaliyet gösteren firmamız ihtiyaç duyduğunuz her an İstanbul'un tüm semtlerinde hizmet vermektedir. Profesyonel bir sıhhi tesisat firması olarak  akıllı teknoloji ve alanında uzman deneyimli profesyonellere sahibiz. Size ekip arkadaşı olarak hizmet vereceğim.

Bina İçerisindeki Su Kaçakları

Binalarda, evlerde ve işyerlerinde su sızıntıları, belirlenmiş kapalı alanlarda vanalar kullanılarak basınç testi yapılabilen parçalar. Bunlar ev içi su kaçakları olarak bilinmektedir. Binanın farklı yerlerinde ve farklı boru tiplerinde sızıntı sorunları vardır. Sızıntının nerede olduğunu ve onu bulduktan sonra hangi sorunu çözeceğimizi bulalım.

Plastik su borularında çatlaklar

Son 20-25 yılın tesisatları plastikten yapılıyor. Plastik borulardaki kaçaklar tesiste bulunur ve tamiri demir borulara göre daha kolaydır. Su Kaçağı Tespit.

Çürük çelik borular ve su sızıntıları

Demir borular genellikle çürüme nedeniyle su kaybetmeye başlar. Zaten demir borularda su kaçağı 25-30 sene önce olmuyor. Demonte kısmın devamında ek yeri olur. Fakat biz bu kısma kadar olan boruyu değiştirerek sorunu çözdük.

Kanalizasyon kaçağı

Muayene, tatlı su hattının iyi durumda olduğunu ortaya çıkarırsa, tahliye hattı kanalizasyon sızdırmaya başlayacaktır. Pimaş bünyesinde görüntüleme kamera sistemi ile yapılmaktadır. Kumaştaki herhangi bir delik, yırtık, kusur veya gevşek conta olası bir sızıntıyı gösterir. ​ ​ Su Kaçağı Tespit.

Sızdıran ısıtma sistemi

Temiz su ve atık su tahliye boruları arızalı değilse, ısıtma sisteminizde su  olabilir. Kazanda sürekli su bitiyorsa bu da bu sızıntının bir göstergesidir.

 ​ ​

Duvarların ve tavanların nem yapması

Su nüfuz ettiğinde, genellikle  beton suyu emip şişmeye ve rutubete neden olana kadar nüfuz etmez. Sızıntı arttıkça ve beton suya doygun hale geldikçe hava kabarcıkları su damlacıklarına dönüşür. Bununla birlikte, patlamış bir su borusuyla ilişkili herhangi bir şişme veya rutubet yoktur. Yani su kaybıyla alakası yok. Su Kaçağı Tespit.

Su Kaçağında Kullanılan Teknolojiler

Test Pompası

Binalardaki küçük sızıntılar test pompası ile ölçülebilir. Temiz su tesisatınızda veya ısıtma tesisatınızda su kaçağı olup olmadığını anlayabilirsiniz. Su Kaçağı Tespit.

Termal Kamera

Kızılötesi kamera sayesinde bina içindeki boruların konumunu görebiliyoruz. Görünmeyeni görmek için teknolojiyi kullanmak. Bu sayede tesisat hatlarının bina içinde nerede olduğunu zahmetsizce görerek işlerinizi tesisat yerine odaklarsınız. Kapalı devre ısıtma sistemlerinde, sızıntı alanını doğrudan görüntülemek için gelişmiş kızılötesi teknolojisi kullanılabilir.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti

Sektörde hızla büyüyen firmalar arasında göze çarpan kaçak tespit, kamera kurulumu ve kamera kaçak tespiti işlemlerini özenle gerçekleştirmekteyiz. Sızdıran bu sistemlerin tespit edilmesindeki amaç, ev ve işyerlerinde gereksiz yıkım, onarım ve tadilat işlerini ortadan kaldırarak maliyetlerin düşürülmesidir. Su Kaçağı Tespit.

Su Tesisatında Kaçak Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Tesisatınızda su kaçağı olduğundan şüpheleniyorsanız, yazıda verilen küçük ipuçlarını takip ederek evinizin sorunlu bölgelerine müdahale etmelisiniz. Kameralı profesyonel tesisatçı. Sorunun soğuk su tesisatında olduğundan şüpheleniyorsanız, önce dairenizdeki ana vanayı kapatın ve birkaç saat bekleyin. Bir sızıntı, alt kat komşunuzun tavanından su damlamasına neden olur. Ana musluğu kapattıktan sonra damlama durmuyorsa sebebi su borusudur. Su Kaçağı Tespit.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=c1lDuT3MAC8[/embed]

Sızıntıyı gidermek için kombinin altındaki sıcak su vanasını kapatıp bekleyiniz. Uygulama hala cevap vermiyorsa ve kanalizasyon borusunda bir sızıntı olduğundan şüpheleniyorsanız, şüphelenilen boruyu kullanmadan birkaç gün beklemelisiniz.

Kırmadan Cihaz ile Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılmaktadır?

Evlerde ve işyerlerinde su kaçaklarının tespiti  için çeşitli yöntemler kullanılmaktadır. Geleneksel yöntemlerle sızıntı ararken, onları bulmak için belirli noktaları parçalamanız gerekir. Ancak modern ekipmanla, sürecin hiçbir bölümünün kesintiye uğraması gerekmez.

Sızıntı tespiti, son teknoloji ekipman kullanılarak eğitimli personel tarafından gerçekleştiriyoruz. Gözle muayene ve işitme yoluyla sızıntının  tam yerini tespit eder ve güvenli bir şekilde onarırız. Profesyonel ekibimiz tarafından verilen hizmet kusursuz olup, beklentilerinizi en üst düzeyde karşılayacaktır. Drenaj borularındaki kaçaklar kamera sistemi ile tespit edilirken, saf su tesislerinde kaçaklar da ses dalgaları ile tespit edilmektedir.

Su Kaçağı Tespit Fiyatları

Sızıntılar, duvar ve fayanslardaki su damlacıklarından tespiti olur. Sızıntılar çıplak gözle görülmez. Görünmeyen sızıntılara gizli sızıntılar denir ve bu sızıntı genellikle komşularınıza haber verilmesi ile anlaşılmaktadır. Geçmişte, bu sızıntıları temizlemek külfetli ve pahalıydı. Bazen sızıntıları bulmak için tüm duvarları ve fayansları kaldırmak zorunda kalıyorduk. Ancak teknolojinin ilerlemesi ile birlikte en son yöntemler kullanılarak bu kaçakları tespit edecek cihazlar geliştirilmiştir. Şirketler ayrıca su sızıntılarını tespit etmek için modern ekipman kullanmaya başlıyor. Bu cihazları kullanmak için eğitilmiş personelleri de olan şirketler bu yöntemi benimsemeye başladılar.

Şirketler su kaçaklarını tespit etmek için teknolojik ürünler kullandığından maliyetleri de artmaktadır. Bu, binanın herhangi bir yerindeki sızıntıları bulmayı çok kolaylaştırır. Üstelik en küçük  çatlak ve delikler dahi modern ekipmanlar kullanılarak kısa sürede tespit edilip onarılabilmektedir. Gözle görülmeyen kaçakları tespit edebilen cihaz, hem müşteri hem de inşaat firması için büyük kolaylık sağladı. Sonuç olarak, toprağı kırmadan ortaya çıkan sorunlar sonsuza dek ortadan kalkmaya başladı.

İşletmelere özel bu cihazlar, yüksek maliyetleri nedeniyle kısa vadede müşterilerin yaşadığı kaçak kabusunu ortadan kaldırıyor. İnternet ortamında güvenli hizmet sunan firmalara daha yakından bakmalısınız. Deneyimli bir ekibe ve birinci sınıf hizmete sahip bir firmayı tercih ederseniz sorununuz kısa sürede ortadan kalkacaktır.

Su Kaçağı Bulma

Kurumsal firmalar kırmadan su kaçağı tespiti yapmaktadır. Klasik yöntemlerde bütün bir banyonun kırılma ihtimali oldukça büyüktü. Çünkü su kaçağı sızıntının görüldüğü yerden çok daha farklı bir yerde olabilmekteydi. Bu da mekanın tamamının kırılması anlamına gelirdi. Su Kaçağı Tespiti Oysa gelişen teknoloji ile birlikte su kaçağını bulmak için kırıp dökme işlemleri tarih oldu. Uzman personel, son derece gelişmiş cihazlar aracılığı ile kaçağın tespitini gerçekleştirerek daha büyük masraflara yol açmadan sorunu ortadan kaldırmaktadır. Hizmette ise koşulsuz müşteri memnuniyeti esas alınmaktadır.

Cihaz İle Görüntülü Su Kaçağı Tespiti

Firmamız bu sektörde Türkiye'nin en köklü ve tecrübeli firmalarından biridir.20 yılı aşkın tecrübesi ile su kaçağı tespiti, su kaçağı tespiti konusunda uzman ekibimiz ile profesyonel hizmetler sunmaktayız. Sizlere hizmet vermekteyiz.

İstanbul Kaçak Dedektörü Kaçak Dedektörü Son teknoloji kaçak dedektörü ile banyo veya mutfak fayanslarınıza zarar vermeden kaçak tespiti yapabilirsiniz. İstanbul'daki su kaçaklarını tespit edip onarmak için bu ekipmanı kullanın ve profesyonel ustalarla birlikte tamir edin. Su Kaçağı Tespiti Su kaçağı dedektörü, su kaçağı arıza tespiti, su kaçağı tespiti. Sızıntıları Özel olarak geliştirilen bir sistem kullanarak cihazlarla su kaçaklarını tespit eder. Bu cihazlar akustik dinleme gerçekleştirir ve sızıntıları tespit etmek için hem görsel hem de işitsel olarak yanıt verir. Sızıntıların tam yerini tespit eden cihazlar, kritik onarım prosedürlerinin önünü açar.

Tecrübeli tesisatçı çalıştıran firmalar, evinizin veya iş yerinizin içini bozmadan meydana gelen su kaçaklarını  doğru bir şekilde takip eder. Cihaz, hassas bir şekilde dinlemek ve ilettiği ses dalgalarından sorunun nedenini tam olarak belirlemek için ileri teknolojiyi kullanılmaktadır. Eğitimli bir kurulumcu, ses imzasını bilgisayar ortamında değerlendirir, sorunun nedenini belirler ve doğru müdahaleyi uygular. Su Kaçağı Tespiti Su Kaçağı Tespiti Cihazın yaydığı ses dalgalarını insan kulağı duyamaz. Uzmanlar, bilgisayarlı sistemler ve elektronik cihazlar tarafından tespit edilerek güvenli çözümler üretir. Kızılötesi kamera teknolojisinin gelişmesiyle birlikte kızılötesi kameralar artık sadece endüstride değil günlük hayatta da kullanılmaktadır. Spesifik olarak, binanın dış duvarlarının termal görüntüsü ısı kaçaklarını tespit eder ve gerekli yalıtım önlemlerini uygular.

 Acil Su Tesisatçısı

Tuvaletteki suyun zor doldurulması veya tahliyesinin uzun sürmesi gibi günlük yaşamınızda çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bunun gibi sorunlar, herhangi bir şeyi düzeltmek için zaman ve para bulamayacak kadar meşgul olan çoğu insan tarafından uzun  süre göz ardı edilmektedir. Teknik olarak kusurlu olmayan ve verimli çalışmayan bir tesisat sistemini onarmak, evinizin tesisat sistemi üzerindeki baskıyı azaltmaktan fazlasını yapar. Su Kaçağı Tespiti Ayrıca gelecekte büyük sorunlar olması durumunda para tasarrufu sağlar. İleride daha büyük bir sorun haline gelmesini istemiyorsanız ve kullanılmayan tesisat sisteminizin daha fazla kafa karışıklığına neden olmasını istemiyorsanız Sayarlar Tesisat gibi bu konuda uzman bir ekibe başvurun.

Profesyonel Hizmet

İstanbul Su Kaçağı Tespiti Sıhhi tesisat ve arıza tamir işlemlerinde güvenilir ve profesyonel olmak önemlidir. İstanbul’da su kaçağı sorunu yaşanan tüm müşterilerimize profesyonel hizmetler sunuyoruz. Termal kamera ve görüntüleme cihazları ile her türlü su kaçağını kısa sürede tesit ediyor, tamir için gerekli çözüm önerilerini sunuyoruz. Tüm ekiplerimiz, alanında uzman ve deneyimli olduğu için müşterilerimize profesyonel hizmet sunarak sorunlarına çözüm buluyor.

İstanbul Su Kaçağı Tespiti Su tesisatları yapımı sırasında kullanılan malzemelerin kalitesi düşük olduğunda, kullanım sırasında oluşacak su basıncı ile arızalar meydana gelebilecektir. Bu arızalar kendisini su kaçağı olarak gösterir. Su kaçakları hem su sarfiyatını artırır hem de zamanla binanın duvarlarına zarar verir. Su kaçağı tespitleri için servis talebini 7/24 yapabilirsiniz.

Firmamız telefon numaraları her zaman aktiftir ve bizi arayan müşterilerimize hemen cevap veriyor, mesajlarına kısa sürede dönüş yapıyoruz. Adres bilginizi ve talep ettiğiniz hizmet türünü bildirmeniz servis hizmetlerimizden faydalanabilmeniz için yeterlidir.

Su Kaçağı Tamirleri

İstanbul Su Kaçağı Tespiti Binanızda meydana gelen su kaçaklarını tamir edebilmek için önce hangi noktada kaçak olduğunu tespit etmelisiniz. Çünkü sıva altında kalan su borularında meydana alan çatlama, delinme gibi arızaların olduğu yerden değil suyun zemin ya da duvar içerisindeki boşluklardan hareket ederek farklı yerden yüzeye çıktığı bilinmektedir.

İstanbul su kaçağı tespiti işlemlerini, özel geliştirilmiş teknolojik cihazlar ile yaptığımız için tespit işlemlerini suyun görüldüğü yerde değil farklı yerlerde olabildiğini tespit edebiliyoruz. Bu yapılacak tamir işlemini hem kolaylaştırıyor hem de maliyetin daha az olmasını sağlıyor.

Kamera İle Su Kaçağı Tespiti

Su tesisatı ya da kalorifer tesisatınızda su kaçağı olduğunu düşündüğünüzde tespit için güvenilir firmalardan hizmet almalısınız. Hizmet talebinde bulunurken tespiti nasıl yaptıklarını sorgulamalısınız.

Eski sistem tespit etmeye çalışınlar, evinizde çeşitli noktalarda kırma işlemi yapacaktır. Firmamız hizmetlerinden faydalandığınızda su kaçağı tespitleri kamera ile yapılacak ve evinizde hiçbir yer kırılmayacaktır. Kamera ile borulardaki su akışısın oluşturduğu ısıyı takip ediyor ve kaçak olan yeri hemen buluyoruz.

Su Kaçağı Sorunlarına Anında Çözüm

Evlerde su kaçağı sorunları, temiz ya da pis su hatlarında ya da kalorifer tesisatlarında meydana gelebiliyor. Meydana gelen su kaçağı, duvar ya da tavanlarda nemlenme ile kendisini gösterir ve zamanla duvar sıvasında, boyasında kabarmalar yapar.

Çözüm bulunmadığında sorun giderek büyür. Sayar tesisat, su kaçağı sorunlarınıza anında çözüm bulur. Profesyonel tesisatçılarımız, termal kamera ile tüm su tesisatını kontrol eder ve sorunun yerini doğru tespit eder.

Kırmadan Su Kaçağı Bulma

Firmamız, İstanbul su kaçağı tespiti hizmetlerini uzun yılların vermiş olduğu deneyim ile sunuyor. Bina içerisinde nerede olursa olsun su kaçağı bulma işlemlerini kırmadan yapıyoruz. Yeni teknolojileri kullanıyor ve termal kamera, boru görüntüleme, akustik ses dinleme cihazlarını kullanıyoruz.

Su kaçağı tamirlerinin yapılabilmesi için öncelikle kaçağın olduğu noktanın doğru tespit edilmesi gerekiyor. Teknolojik cihazlarda tespiti yaptıktan sonra döşemeleri kırmadan kaldırıyor, uzman ekiplerimiz her türlü tamir işini tamamlıyor.