Şoförlere trafik eğitimi verildi Şoförlere trafik eğitimi verildi

Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret ederek Erzincan'da devam etmekte olan ve başlayacak olan yatırımları masaya yatırdı. Karaman, yaptığı açıklamada, Bakan Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmenin odak noktasının, Erzincan'ın çeşitli alanlardaki yatırımları olduğunu belirtti.

Bu önemli ziyaret kapsamında, Erzincan'ın merkez çarşı kentsel dönüşümünü, esnaf odalarının planladığı "küçük sanayi sitesi" projesini, Müftülük Eğitim Hizmetleri, Gençlik Hizmetleri, Sosyal ve Kültürel faaliyetler ile Din Hizmetlerinde kullanılması için Diyanet İşleri Başkanlığı adına talep edilen arazileri, "Doğa sporları (Off-Road ve Motocross) faaliyetlerinde kullanılmak üzere" Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsis edilmesi talep edilen arazileri Bakan Özhaseki'ye ilettiğini ifade etti.

Ayrıca, Erzincan'da devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının inşaatlarının hızlandırılmasını talep ettiğini ve Erzincan'ın çeşitli bölgelerinde yürütülen projelerin hızla tamamlanması için Bakan Özhaseki'den destek istediğini belirtti.

Karaman, Bakan Özhaseki'ye sunduğu taleplerin yanı sıra, Erzincan'ın kritik projeleri olan Merkez Kızılay ve Hocabey, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası yapımı, Demirkent Mahallesi TOKİ inşaatı, Vasgirt Deresi Millet Bahçesi Projesi gibi çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması için destek istediğini de belirtti.

Editör: Selçuk ÖZDEMİR