Isparta’da gece saatlerinde akrabalar arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi yaralanırken, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şahıs aynı silahla yaşamına son verdi. Olayın ardından apartman önünde toplanan yakınların yaşadığı büyük üzüntü dikkat çekti.

Edinilen bilgilere göre olay, gece saat 00.30 sıralarında Anadolu Mahallesi 4203 Sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre S.E.E., cadde üzerindeki ikametinde akrabaları D.Ç. (36), R.Ç. (18) ve Ü.Ç. ile bir araya geldi. Bir süre sonra taraflar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sokakta silahlı kavgaya dönüştü

Kısa sürede büyüyen tartışma evden sokağa taşarak kavgaya dönüştü. Bu sırada S.E.E., yanında bulunan tabanca ile sokakta bulunan akrabalarına ateş açtı. Açılan ateş sonucu 36 yaşındaki D.Ç. yaralandı.

Olayın ardından S.E.E.’nin tekrar ikamete girerek aynı silahla intihar ettiği öğrenildi. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Tunceli'de sağanak yağış köy yollarında hasara yol açtı
Tunceli'de sağanak yağış köy yollarında hasara yol açtı
İçeriği Görüntüle

Yaralı hastaneye gitti, saldırgan hayatını kaybetti

Silahlı saldırı sonucu yaralanan D.Ç.’nin kendi imkânlarıyla hastaneye gittiği öğrenildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede ise ikamet içerisinde bulunan S.E.E.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerde 2 adet boş kovan ile 1 adet tabanca bulunduğu tespit edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Olay yerinde yakınları sinir krizi geçirdi

Acı haberi alarak olay yerine gelen yakınları apartman önünde gözyaşlarına boğuldu. Büyük üzüntü yaşayan yakınlardan bir kadının sinir krizi geçirerek bayıldığı öğrenildi. Sağlık ekipleri olay yerinde müdahalede bulundu.

Hayatını kaybeden S.E.E.’nin cansız bedeni otopsi işlemleri için Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA