Yaklaşık 2 yıl önce Erzincan’da faaliyet göstermeye başlayan ve kısa sürede çalışan sayısını bin 300’lere çıkaran Asistt  Erzincan Çağrı merkezi her gün yeni bir uygulamayla çalışanların yanında olduğunu hissettiriyor. Erzincan lokasyonu kapılarını çalışanların ailelerine açtı. Her Cuma günü çalışanların aileleri tarafından Erzincan lokasyonu 14:00 ile 16:00 saatleri arasında gezilebilecek.

Bu uygulamanın ilki gerçekleştirildi, Assistt, çalışanların nasıl bir ortamda çalıştıklarını  ailelerine, yakından görme imkanı sağlamış oldu.

Assistt Erzincan Operasyon Müdürü Fatih Şanal, ziyarete gelen ailelere, çalışanlara sunulan imkanlar binanın özellikleri yapılan etkinlikler hakkında bilgiler verip ailelere lokasyonu ve  binadaki sosyal alanları gezdirdi.

Aile fertleri, yakınlarının çalıştıkları ortamı yakından inceledikten sonra  binanın dinlenme alanında kendilerine sunulan ikramlardan faydalandılar. Operasyon Müdürü Fatih Şanal, ile bir müddet sohbet eden aileler sunulan imkanlardan memnuniyetlerini dile getirerek güzel ve ferah bir ortam olduğunu söylediler.