Daha Önce Yaya Geçidinden Geçerken Araç Çarpması Sonucu Engelli Kalan TİMBİR Amasya Kurucusu Ferhat Lap’a Yine Araba Çarptı! Ferhat Lap Hayatını Kaybetti

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Amasya Kurucusu Ferhat Lap geçirmiş olduğu trafik kazası sonucunda 38 yaşında hayatını kaybetti.

Basın camiası güne üzücü bir haber ile başladı.

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Amasya Kurucusu Ferhat Lap elim bir trafik kazası sonucunda 38 yaşında hayatını kaybetti.

DAHA ÖNCE TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ

Daha önce yaya geçidinden geçtiği esnada bir araç çarpması sonucunda yürüme engeli olan Ferhat Lap yine bir trafik kazası geçirdi.

Edinilen bilgiye göre ‘Küresel Gazeteciler Konseyi Medya Çalıştayı ve Ödül Töreni’ programına katılmak üzere Alanya kentine giden TİMBİR ve KGK Temsilcisi Ferhat Lap’a yaya geçidinden geçtiği esnada H.E. idaresindeki 07 AOZ 397 plakalı aracın çarpması sonucunda ağır bir şekilde yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada ağır olarak yaralanan meslektaşımız Ferhat Lap ambulansla kentteki bir hastaneye kaldırıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma kaldırılan Ferhat Lap yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazanın ardından araç sürücüsü H.E. ise gözaltına alındı.

TİMBİR ve Nehaber24 ailesi olarak değerli kurucumuz Ferhat Lap’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine sevenlerine ve basın camiasına başsağlığı diliyoruz…