Türk İnternet Medya Birliği TİMBİR İletişim Başkanlığı, RTÜK ve Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ile Toplantılar Gerçekleştirdi

Ankara'da gerçekleşen temaslar çerçevesinde Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) heyeti, önemli kurumlarla buluştu. Heyet, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nda İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar ile bir araya geldi.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, yapılan görüşmede TİMBİR'in faaliyetlerini ve hedeflerini paylaşarak, özellikle internet medyasında dezinformasyonla mücadele konusunda İletişim Başkanlığı ile işbirliği yapma niyetini ifade etti. İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar ise TİMBİR'in çalışmalarını yakından takip ettiğini ve ziyaretleri için teşekkür etti.

TİMBİR heyeti, İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar'ın ardından İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürü Mustafa İspirgil ile bir araya geldi. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, internet medyası alanındaki çalışmalarını anlatarak, medya ve sivil toplum alanındaki faaliyetlerini paylaştı ve İspirgil'e nazik kabulleri için teşekkür etti.

Fuji Dağı’na turist önlemi: Fotoğraf noktalarına bariyer çekilecek Fuji Dağı’na turist önlemi: Fotoğraf noktalarına bariyer çekilecek

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, TİMBİR Yönetim Kurulu'nu kabul etti. Görüşmede, TİMBİR'in yürüttüğü projeler ve faaliyetler ele alındı. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, internet medyasında doğru habercilik ve dezinformasyonla mücadele konularında önemli çalışmalar yürüttüklerini vurguladı. Aynı zamanda, RTÜK'ün TİMBİR'in projelerine verdiği destekten dolayı Şahin ve Uslu'ya teşekkür etti.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, görüşmede TİMBİR'in faaliyetlerini yakından izlediklerini belirterek gelecekte ortak çalışmalara imza atma isteğini dile getirdi.

TİMBİR Heyeti'nde Şu İsimler Bulunuyor:

Dr. Süleyman Hasan BASA – TİMBİR Genel Başkanı
Rıfat SAİT – TİMBİR Genel Başkan Vekili
Av. Cüneyd ALTIPARMAK – TİMBİR Genel Başkan Vekili
Muhammet KAÇAR – BHA Genel Müdürü
Cengiz AKSAN – TİMBİR Başkan Yardımcısı
Semra A. AKYÜREK – TİMBİR Başkan Yardımcısı
Adil KOÇALAN – TİMBİR Başkan Yardımcısı
Serap Ülkü ÖZDEMİR – TİMBİR Ege Bölge Başkanı
Abdurrahman AKSU – TİMBİR Genel Sekreter
Mehmet AYDIN – TİMBİR Başkan Yardımcısı
Menderes DEMİR – TİMBİR Başkan Yardımcısı
Fatih TÜTEN – TİMBİR Danışma Kurulu Üyesi
Muammer BALOĞLU – TİMBİR Teşkilat Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi
Muammer BOSTAN – TİMBİR Sayman Üyesi
Özkan DİKMEN – TİMBİR Trakya Bölge Başkanı
Selçuk ÖZDEMİR – TİMBİR Doğu Anadolu Bölge Başkanı
Veysel CINCIK – TİMBİR Danışma Kurulu Başkanı – Hatay Temsilcisi
Doç. Dr. Tunay KAMER- Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi
Mehmet YAZICI – TİMBİR Danışma Kurulu Üyesi
Sait ÇETİNTAŞ – TİMBİR Samsun Temsilcisi
Bu ziyaretler, medya ve iletişim sektörünün önemli aktörlerinin işbirliği ve iletişimi güçlendirmeye yönelik önemli adımları temsil ediyor.