Hediyelik eşya ürünleri, taşıdıkları özelliklerine göre dekoratif amaçlı ya da çeşitli fonksiyonlarda kullanılabilirler.

Hediye verilen kişiyi mutlu etmesi amaçlanan hediyelik eşyalar, özel günlerin anısına alınır. Bayramlar, yılbaşı kutlamaları, doğum günleri, kişiye özel günler gibi manevi değeri yüksek olan bu günlerde, hediye ürünün taşıdığı anlam nedeni ile tasarım, malzeme ve işçilik kalitesi çok önemlidir. Ticari işletmenizde hediyelik eşya ürünleri satışı yapıyorsanız, toptan hediyelik eşya alırken, tüm bu parametreleri müşterileriniz adına düşünerek siparişi gerçekleştirmeniz gerekir. Toptan hediyelik eşya satın alması yaptığınız kurumun, müşteri mutluluğu için gerekli kaliteli ürün çeşitliliğinin yanında, ürün garantisi, hizmet garantisi ve teslimat süreçleri ile size iş ortağı gözüyle bakması da çok önemlidir. 

Türkiye’de toptan hediyelik eşya satışı yapan birçok firma bulunmaktadır. Ancak, kaliteli ürün, hızlı ve güvenilir hizmet şartları ile toptan hediyelik eşya ürünlerini alabileceğiniz, iş ortağınız olarak çalışabileceğiniz nitelikteki firmalar sayılıdır.

Toptan hediyelik eşyaları satın alabileceğiniz firmalar aşağıda listelenmektedir.

1. Myros        

Myros, kaliteli tasarım, malzeme ve işçilik ile ürettiği, binlerce hediyelik eşya ürününden oluşan koleksiyonlarını, perakende ve toptan seçenekleriyle müşterilerine sunar. Toptan hediyelik eşya nereden alınır diye araştırmaya başladığınızda, Myros ürünlerini, toptan veya perakende alışveriş yapılabilecek Myros showroom mağazalarındaki ürünlerinden ya da web sitesinde bulunan 8000’in üzerindeki ürün çeşitlerinden kolaylıkla seçebilirsiniz. Myros ürettiği toptan hediyelik eşya ürünlerinin, kataloglarda hazır olan binlerce çeşidinin yanında, özelleştirilebilen kişisel hediyelik tasarımlı ürün ve promosyon hediyelik eşya satışı hizmeti de verir. Myros ürünleri, 80 ülkede toplam 5000’in üzerinde farklı noktada satılmaktadır. Myros hediyelik eşya toptancısı, toptan hediyelik eşya siteleri arasında, ürünleri hakkında güncel, kapsamlı ve doğru bilgilendirme yaparak müşterilerine sipariş verme kolaylığı, satın alma güvenliği sağlar. İçerik zenginliğinin yanında sağlam, güvenilir ve hızlı teslimat süreciyle müşteri memnuniyetini yükseltir. Toptan hediyelik eşya online satış sürecinde Myros, satın alma öncesinde ve sonrasında satış destek ekibi ile kullanıcı dostu, modern arayüzü sayesinde tüm sorulara ve sorunlara etkin, hızlı çözümler sunar. Myros, kaliteli üretimi, etkili yurtiçi, yurtdışı satış operasyonları, güvenli ve hızlı lojistik süreci sayesinde toptan otantik hediyelik eşya ürünleri satan en önemli markalardan biridir.

2. Eren Hediyelik            

Türkiye'nin ucuz ve güvenilir toptan hediyelik eşya satıcılarından olan Eren Hediyelik ürünleri, toptan otantik hediyelik eşya seçimleri yapabileceğiniz firmalar arasındadır. Web sitesindeki hazır kategorilerinin içerisinde elektrikli, elektronik, mekanik ve pilli ürünler de dâhil olmak üzere binlerce hediyelik eşya çeşidi ile müşterileriniz adına aradığınız ürünleri mutlaka bulursunuz. Eğer İstanbul bölgesinde bulunuyorsanız, Eren Hediyelik web sitesindeki adresinden sipariş için iletişime geçebilirsiniz.

3. İstanbul Toptan Ticaret      

İthalat ve ihracat konusunda birçok sektöre satış yapan İstanbul Toptan Ticaret, uygun fiyat garantisi ve güvenli alışverişin adreslerinden biridir. İstanbul Toptan Ticaret, kendi imalatları ve ithal ettikleri ürünlerden oluşan binlerce çeşit toptan hediyelik eşya ürünleri seçeneklerini web sitesinde satışa sunmuştur.

 4. Dinç Hediyelik       

İlginç hediyelik ürünlerden, hediyelik ambalajlara kadar tüm özel günlere yönelik çeşitleri ile sadece toptan satışı bulunan Dinç Hediyelik, web sitesi üzerinden müşterilerine hızlı, kaliteli ve güvenli hizmet sunan firmalar arasındadır. Türkiye’nin her köşesine sanal mağazaları ile toptan hediyelik eşya ürünleri satışı yapmaktadır. 

Toptan Hediyelik Eşya Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?            

Bayii, konsinye veya franchising yöntemleri ile satış yapan bir işletme iseniz, B2C olarak müşteri ile yüz yüze konumdasınızdır. Satıcı ile müşterinin son iletişim noktası olarak , müşteri mutluluğu ve sorun yaşandığı zaman müşteri mutsuzluğu da doğrudan işletmenize yansır. Müşterinin gözünde, üretim yapıp yapmamanız hiç önemli değildir. Müşteriye göre ürünle ilgili tüm sorumluluk kasasına ödeme yaptığı yere aittir. Bu ciddi sorumluluğu almadan önce, iş ortağınız olarak  satın alma yapacağınız kurumu sonrasında da  ürettiği veya ithal ettiği ürünleri dikkatlice seçmeniz gerekir. Bu nedenle toptan hediyelik eşya alırken dikkat etmeniz gerekenler aşağıda listelenmiştir:

●     Ürünün malzeme, işçilik ve tasarım kalitesine çok dikkat edilmelidir.

●     Ürünün içerdiği temaların doğruluğu, uygunluğuna dikkat edilmelidir.

●     Ürünün Türk ve dünya standartlarına uygunluğuna dikkat edilmelidir.

●     Kullanıma yönelik ürünlerin sağlığa, ergonomiye uygunluğuna dikkat edilmelidir.

●     Toptan hediyelik eşya firmasının ürün ve hizmet garantisi şartlarına dikkat edilmelidir.

●     Siparişlerin teslimat sürecinde zamanlamaya uygun olarak hızlı ve güvenilir olmasına dikkat edilmelidir.

●     Üründen kaynaklanan olasılık dâhilindeki sorunlara çözüm için satış sonrası servis ve destek garantisine dikkat edilmelidir.

●     Tasarım, malzeme, işçilik kalitesine göre optimum fiyat özelliğine, firma iskonto oranlarına ve kampanyalarına dikkat edilmelidir.

Toptan Hediyelik Eşyalar Nasıl Muhafaza Edilmelidir?  

Toptan hediyelik eşya ürünleri genellikle cam, porselen, seramik gibi  kırılgan, metal, epoksi gibi çizilebilir malzemelerden üretilen çoğunlukla küçük ve hassas ürünlerdir. Satış ve stok sürecinde bulundukları konumlara özen gösterilmezse kolaylıkla deforme olabilir ya da kaybolabilirler. Satış standlarındaki sergilenme ve dekorasyon süreçleri kadar stok bölgelerindeki depolama şekline de mutlaka özen gösterilmelidir. Dükkânların her metrekaresi satış için önemli olduğundan depo alanları çoğunlukla daha küçük metrekarelerden oluşur. Bu nedenle ürün takibinin kolay yapılabildiği, müşteri isteklerine en hızlı ve güvenli servis sunulabilen temiz, düzenli ve güvenli depolama sistemi oluşturmak çok önemlidir. Aksi takdirde stok kaybı, müşteri kaybı ve satış kaybı yaratır. Depolarınızı ürün boyutlarını göz önünde bulundurarak portatif, pratik raf sistemleri ve hareketli standlarla oluşturursanız daha hızlı, güvenli ve istikrarlı bir satış, stok yönetimi yapabilirsiniz. Bu konuda toptan hediyelik eşya aldığınız firmanızın stand ve stok yönetimi desteğinin olmasına dikkat etmelisiniz.