Kızılay Kan Merkezinin açmış olduğu stantta ilk olarak kan bağışında bulanan Telekom İl Müdürü Muhammet Demir, bir gün bizimde kana ihtiyacımızın olabilir düşüncesi ile protokol imzaladığını söyleyerek kan bağışında bulundu.

Demir; “Türk Telekom olarak tüm personelimiz kan vermenin bilincindeyiz. Bundan sonra yılda 4 kez kan vermek için taahhüt ettik. Kızılay kan merkezine bir gün bizim de ihtiyacımız olur düşüncesi ile kan bağışında bulunduk. Bundan sonrada kan bağışında bulunacağız. Akşam 15:30 a kadar sürecek olan kan bağış standına personelimizin yüzde 80’inin gelemsini hedefliyoruz” dedi.

İmzalanan protokol hakkında bilgiler veren Kızılay Kan Merkezi doktoru Naile Bayrak, kan bağışına katılımının iyi olduğunu söyleyerek ;” Kızılay kan merkezi ile Türk Telekom Müdürlüğü arasından kan bağışı organizasyonunu ile ilgili protokol imzalandı. Bu bağlamada bizde bir günlüğüne stant açtık. Bu yıl içerisinde de iş birliğimiz devam edecektir. Müdürlerimizin ve personelin ilgisi yoğun. Erzurum’dan gelen eğitmenimiz ile birlikte 100 Telekom çalışanına kan bağışı hakkında bilgilendirme yapıldı. Kan bağışının yararları anlatıldı. Buda ilgiyi oldukça artırdı. 18 ve 65 yaş aralığında tüm sağlıklı vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz” dedi.