AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, kentte görev yapan gazeteci ve köşe yazarlarıyla bir araya geldi.
Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti organizasyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehri ziyaretinin öncesinde gerçekleştirilen toplantıda, Gümüşhane’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan için özel bir hazırlık içerisinde olduğunu belirten Milletvekili Aydın, ülke ve şehir gündemini de değerlendirdi.
Teras Restaurantta gerçekleştirilen toplantıda basının itici güç ve dört kuvvetten birisi olduğuna değinen Milletvekili Aydın, basının elinin güçlü olması gerektiğini ve hiçbir şeyden çekinmeden yazabilmesi gerektiğine vurgu yaptı.
“GÜMÜŞHANE’DE OY VERMEYENLER BİLE ERDOĞAN’IN LİDERLİĞİNİ BEĞENİYOR”
Konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk seyahatlerinden birisini bölgeye yaptığını hatırlatan Milletvekili Aydın, “Özel bir hazırlık içerisindeyiz. Sadece AK Partililerin değil, Gümüşhane’de yapılan anketlerde AK Parti’ye oy vermeyenlerin de yüzde 50-60’ı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini beğeniyor. Yüzde 80 referandum aldığımızda, yada yüzde 65 oy aldığımızda seçimlerde Tayyip Erdoğan’ı beğeniyor musunuz sorusu yüzde 94’tür. Bugün partisinden ayrılmış, Cumhurun reisi, seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olarak ilimize geliyor olması bizim için çok önemli.” dedi.
“MİTİNGE 20 BİN KİŞİNİN KATILMASINI BEKLİYORUZ”
AK Parti’nin Gümüşhane’de ki seçmenlerinin miting meydanlarını sevdiğini ve üçte birinin meydanlara geldiğini ifade eden Milletvekili Aydın, diğer şehirlerde bu oranın yüzde 5-10’lar seviyesinde olduğunu belirterek, 12 Ekim Pazar günü Zafer Meydanında gerçekleştirilecek olan mitinge 20 bin Gümüşhanelinin katılmasını beklediklerini kaydetti.
“BİR YIL DOLMADAN İKİNCİ KEZ CUMHURBAŞKANI AĞIRLAYACAĞIZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4’ten fazla Bakan, 15’e yakın Milletvekiliyle Gümüşhane temaslarını gerçekleştirmesini beklediğini de dile getiren Milletvekili Aydın, bir yıl dolmadan ikinci kez Cumhurbaşkanı ağırlayacak olan Gümüşhane’de insanların 2011’den beri Recep Tayyip Erdoğan’ı da özlediklerini hatırlattı.
“GÜMÜŞHANE HEP HÜKÜMETLERİNİN YANINDA OLMUŞTUR”
Gümüşhane’nin kendine has yapısıyla Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin zorda kaldığı her dönemde hükümetlerin yanında olduğunun altını çizen Milletvekili Aydın, 17 Aralık ve daha sonra gelişen olaylara vurgu yaparak, “Ne zaman Gümüşhaneliye müracaat edildiyse, sağduyunun, aklın ve ülkenin bölünmez bütünlüğünün, birliğinin yanında olmuştur. Yeni Türkiye’nin içerisinde yenilenmiş Gümüşhane’nin olduğu gibi Yeni Türkiye’yi desteklediğine inanıyorum.” diye konuştu.
“BENİM BÜTÜN KAVGAM GÜMÜŞHANE”
Konuşmasında seçildiği iki dönemden beri sadece milletvekilliği yaptığını başka hiçbir işle uğraşmadığına vurgu yapan Milletvekili Aydın, “Tüm zamanımı buna ayırıyorum. Ben sadece ve sadece Gümüşhane’yi seviyorum ve siyaseti de Gümüşhane için yapıyorum. Benim bütün kavgam Gümüşhaneyle ilgilidir.” ifadelerini kullandı.
Gümüşhane’ye hizmet etme sorumluluğu ve aşkı içerisinde olduklarını belirten Milletvekili Aydın, AK Parti’nin 12 yıllık iktidarlarında Gümüşhane’nin 4,5 katrilyonu aşkın yatırım ve destek aldığını belirterek, yatırımlarla ilgili sunum gerçekleştirdi ve ardından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.