Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç Çıldır, Öğretmen Evi ve ASO Müdürlüğünde köy, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Çıldır öğretmen evi toplantı salonun da gerçekleşen toplantıya Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç, İlçe Emniyet Amiri Kenan Bıyık, İlçe Özel İdare Müdür vekili Efkan Yücel, İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Burak Acar ve muhtarlar katıldı.
Toplantıda muhtarlarla tanışan kendini tanıdan Kılıç " Çıldır Şirin bir ilçe ve bende isteyerek buraya geldim. Amacımızı hizmet etmek ve aldığımız ücreti hak etmek. Bütçemiz ölçüsünde nüfus yoğunluğuna göre hizmet ederek elimizden gediği kadar sorunu çözmek için hep beraber çalışacağız. Bu konu da siz muhtarlarımıza büyük iş düşüyor. Her muhtar köyündeki sorunu tespitinde özverili davranacak araştırma yapacak. Ben köyümde şu sorun var diyerek dilekçesini bırakıp gitmeyecek. Her muhtar köyünün sorunuyla beraber çözüm yollarını da araştırarak bize ulaşacak. Böylece sorunların çözülmesi daha hızlı ve sağlıklı olacaktır. Sizlere dağıttığımız muhtarların görev ve yetkilerinin yazılı olduğu kanunları hepinizin özveriyle incelemesini istiyorum. Herkes görev ve yetkisini ne kadar iyi bilirse vatandaşa hizmet etmesi de o kadar sağlıklı olur. Gerçekleştireceğimiz köy ziyaretlerinde de bizlere daha net bilgiler sunulmuş olur. Bizlerde çözüm aşamasını en kısa zaman zarfında gerçekleştiririz" dedi.
Toplantının sona ermesinin ardından katılımcılarla tek tek tokalaşan Kaymakam Kılıç, kapımız muhtarlarımıza her zaman açıktır. Sorunları uzun uzun konuşarak çözüm yolunu beraber bulacaklarını beyan etti.