Kurulduğu dünden itbaren KOBİ’lerin gelişmesi için çeşitli destekler sunan KOSGEB, ‘Kobi Kampüs’ aracılığıyla, KOBİ’lere Online Eğitim imkanı sunuyor.
KOBİ’lerin ihtiyaç duydukları konularda, doğru bilgiye hızlı erişimleri ve bu bilgileri yönetecek kurumsal yeterliliğe sahip olmaları amacıyla, ‘Kobi Kampüs’ hizmete açıldı.
Kobi Kampüs programında KOBİ’lerin ihtiyaç ve sorunlarının çözümüne yönelik ücretsiz eğitimler veriliyor. Eğitimlerle, KOBİ yönetici ve çalışanlarının kişisel ve mesleki becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.
Kobi Kampüs eğitimlerinden yararlanmak için KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürlüğü veri tabanına kayıtlı ve KOBİ Bilgi Beyannamesi güncel olmayan işletmeler 2014 yılı KOBİ Bilgi Beyannamelerini güncelleyerek, kaydı bulunmayan işletmeler ise KOSGEB veri tabanına kayıt yaptıktan sonra KOBİ Bilgi Beyannamesini doldurarak söz konusu eğitimlerden faydalanabilecek.
KOSGEB’e kayıtlı ve beyannamesi güncel KOBİ’ler, kullanıcı adı ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak Kobi Kampüs programındaki eğitimlerden hemen faydalanmaya başlayabilir. Eğitimler hakkında ayrıntılı bilgi KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nden alınabilir.
Kobi Kampüs programında uygulanan eğitimlerden şöyle;
Yaratıcı Düşünme ve İnovasyon Teknikleri, Kazanan Takım Satış Gücü Yönetimi, Stratejik pazarlama, Temel Satış Becerileri, Müşteri Odaklı İlişki Yönetimi, Şikayet Yönetimi,Problem Çözme,Zaman Yönetimi, Proje Yönetimi, Verimlilik Odaklı Süreç Yönetimi.