Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Ergan Dağı Kayak Merkezi'ni ziyaret ederek bölgede yapılması planlanan temizlik ve turizm yatırımlarına yönelik incelemelerde bulundu.
Vali Aydoğdu, ziyaret kapsamında ilk olarak Ardıçlı Gölü’nün tabanında gerçekleştirilecek olan temizlik çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bölgenin doğal yapısının korunarak daha temiz ve erişilebilir hale getirilmesi için yapılacak çalışmaların detayları değerlendirildi.
Ardından, Ergan Dağı’nda turizm potansiyelini artıracak önemli bir yatırım olan yeni otel projesinin yapılacağı alanı yerinde inceleyen Vali Aydoğdu, planlama süreci hakkında teknik ekipten bilgi aldı.
Vali Aydoğdu, Ergan Dağı'nın hem kış turizmi hem de doğa turizmi açısından Erzincan’a önemli katkılar sunduğunu belirterek, yapılacak yatırımlarla bölgenin daha cazip hale geleceğini ifade etti.