Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Refahiye ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Beraberindeki birim amirleriyle birlikte ilçeye giden Vali Aydoğdu, esnafı ziyaret edip hayırlı işler dileyerek, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yapısına dair görüş alışverişinde bulunan Vali Aydoğdu, vatandaşların beklenti ve sorunlarına yönelik çözüm yolları konusunda fikir aldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, ilçe sakinleriyle sohbet eden Vali Aydoğdu, kamu hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi için vatandaşların görüşlerinin önemli olduğunu vurguladı.
Esnaf ziyaretleri sırasında işletme sahipleriyle birebir görüşen Vali Aydoğdu, ilçe ekonomisinin canlandırılması, tarım ve hayvancılığın desteklenmesi konusunda değerlendirmelerde bulundu. Vatandaşların günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukları dinleyen Aydoğdu, taleplerin ilgili kurumlara iletilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.
Ziyarette Vali Aydoğdu’ya, Refahiye Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu ve Refahiye Belediye Başkanı Fatih Kök eşlik etti. Kaymakam Köroğlu ve Belediye Başkanı Kök, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, vatandaşların refah seviyesini artırmaya yönelik projeleri aktardı.
Refahiye ziyaretini verimli bir şekilde tamamlayan Vali Hamza Aydoğdu, vatandaşlara gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.