Doğu Anadolu Bölgesi’nin gözde turizm merkezleri arasında yer alan Erzincan, köklü tarihi ve kültürü ile unutulmaz şehir gezilerine ev sahipliği yaparken, aynı zamanda eşsiz doğası ile konuklarını büyülemektedir. Çevresi dağ, ortası bağ tanımı ile meşhur şehir Erzincan’ın turizm potansiyeli her geçen gün artmaktadır. Kara yolu, hava yolu ve demir yolu ile ulaşımın rahatlıkla sağlandığı şehirde, tarihi yapıların yanı sıra, göller ve kanyonlar da son derece dikkat çekicidir. Karasal iklim özelliklerinin görüldüğü şehir, bulunduğu bölgenin diğer şehirleri ile karşılaştırıldığında daha ılıman bir havaya sahiptir. Erzincan’ın en yağışlı mevsimi ilkbahar olup, tatil planını iklime göre yapan ziyaretçiler için bu detay büyük önem taşımaktadır. Erzincan her bütçeye uygun otelleri ile yılın dört mevsimi ziyaretçilerine birbirinden keyifli tatil olanakları sunmakta olan bir şehirdir. otelleri.net sayesinde bilgi edinerek siz de hem bütçenize hem de zevkinize uyacak tesisler arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Erzincan’ın İlk Ve Tek Uluslararası Oteli Hilton Garden Inn Erzincan

Erzincan’da lüks konaklama hizmetleri ile ön plana çıkan Hilton Garden Inn Erzincan, misafirlerine sunduğu özel hizmetlerin yanı sıra merkezi konumuyla da avantaj yaratmaktadır. Hem iş hem de gezi amaçlı Erzincan ziyaretlerinizi kusursuz konaklama seçenekleri ile tasarlayan tesis, şehir merkezine 4.5 km, Ergan Dağı Kayak Merkezi’ne 15 km, havalimanına araç ile 10 dakika, terminale ise yalnızca 5 dakika yürüme mesafesindedir. Sadece oda ve oda kahvaltı konseptlerinde hizmet sunan tesiste, şık ve konforlu 122 oda bulunmaktadır. Seyahatiniz sırasında kendinize zaman ayırıp, yüzmek isterseniz Hilton Garden Inn Erzincan bünyesinde 1 adet kapalı yüzme havuzu ve 1 adet çocuk havuzu hizmet vermektedir. Spor salonu ve SPA merkezi gibi olanaklara da sahip olan tesiste, iş amaçlı konaklamalarınızı kusursuz kılacak 1 adet toplantı salonu bulunmaktadır. Erzincan’da uluslararası hizmet kalitesini yaşamak için tercih edebileceğiniz Hilton Garden Inn Erzincan’a https://www.hilton.com/en/hotels/ercgigi-hilton-garden-inn-erzincan/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Merkezi Konumu İle Dikkat Çeken Konak Mazlum Otel

Erzincan’da konforlu bir tatili, merkezi konum avantajı ile yaşamak isteyen ziyaretçilerin ilk tercihlerinden biri olan Konak Mazlum Otel, kusursuz bir şehir tatili vadetmektedir. Erzincan Havaalanı’na 8 km, otobüs terminaline 3 km mesafede yer alan tesisin, sizin için özenle dekore edilmiş 42 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, gün boyu hizmet veren 1 adet a la carte restoran yer almaktadır. Günün yorgunluğunu geride bırakacağınız ve kendinize zaman ayıracağınız tesisin sağlık merkezinde sauna ve spor salonu hizmetleri verilmektedir. İş amaçlı Erzincan ziyaretlerinizde de merkezi konumu ile ön plana çıkan tesis, bu avantajının yanı sıra donanımlı toplantı salonları ile konuklarına konfor sunmaktadır. Kusursuz bir şehir tatili planlamak için https://konakmazlum.com/ ‘u ziyaret edebilirsiniz.

Erzincan’daki Eviniz Hayat Home Suite Apart

Erzincan’da merkezi konumda hizmet veren Hayat Home Suite Apart, ev konforu sunan konaklama birimleri ile kendinizi rahat hissedeceğiniz bir atmosfere sahiptir. Erzincan Havalimanı’na yalnızca 5 km mesafede yer alan tesisin, 1+1 ve 2+1 daireler şeklinde düzenlenmiş 25 konaklama birimi, evinizde hissedeceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Sadece oda konseptinde hizmet veren tesiste, ev sıcaklığını bulmak için http://www.hayathomesuit.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.

Şehrin En Konforlu Otelleri Arasında Yer Alan Btk Gold Suit Otel

Erzincan’da hem iş hem de turistik amaçlı konaklamalarınızda tercih edebileceğiniz Btk Gold Suit Otel, merkezi konumunun yanı sıra modern dekorasyona sahip kullanışlı odaları ile memnuniyet yaratmaktadır. Erzincan Havalimanı’na 5 km mesafede yer alan tesisin, 18 odası bulunmaktadır. Tüm odalarında mutfak, mini bar, çalışma masası gibi donanımın sunulduğu tesis, konaklamanız sırasında ihtiyacınız olan her şeyi sizin yerinize düşünerek sınırsız bir konfor yaşamanıza olanak sunmaktadır. Erzincan’ın gezilecek yerlerine ve iş merkezlerine yürüme mesafesinde konumu ile gün boyu şehri keşfedebileceğiniz Btk Gold Suit Otel için http://btkgoldsuit.com/ ‘a tıklayarak, tatilinizi planlayabilirsiniz.