Burç gökbilimi terimlerinden birisidir. İnsanların doğum anlarında güneşin pozisyonunun yer aldığı takımyıldızları burçlar olarak anılıyor. Burçların yer aldığı kuşak Zodyak kuşağı olarak adlandırılırken bu kuşakta 12 burç olduğu kabul ediliyor. 12 burç insanların doğum tarihlerine bağlı olarak farklı isimlerle anılıyorlar. Böylece sahip oldukları burçlara göre karakterlerini ve gelecek yaşamları hakkında bilgiler edinebiliyorlar. Web sayfası ise astroloji ve burçlarla ilgilenenlerin yararlanabileceği bilgilerin paylaşımını yapıyor.

Burç İsimleri

Doğru bilgilerle hazırladıkları web sayfasında her bir burcun tarihi ve özellikleri hakkında bilgiler veriyorlar. Bu sayede kişiler kendilerini ya da karşı cinslerinin özelliklerini tanıyabiliyorlar. Sayfada burçları ay burcu ve güneş burcu olarak iki gruba ayırıyorlar. Bu iki grupta bulunan burçların isimleri şunlar oluyor; Boğa, koç, ikizler, aslan, terazi, yengeç, akrep, kova, yay, balık, başak ve oğlak burçlarıdır. Bu burçlara sahip olan kişiler aşk, eğitim, aile hayatı ve yapabilecekleri hataları öğrenebiliyorlar. Ayrıca ilişki yaşadıkları kişinin burcunu araştırarak anlaşmada hangi sıkıntıları yaşayabileceklerini öğreniyorlar. Bunun dışında burçların ay ve güneş burcu olması durumunda hazırlanan karşılaşmaları okuyarak hangi grupta yer aldıklarını öğrenebiliyorlar.

Burç Hesaplama Fırsatı

Web sayfasında burçlarının hangisi olduğunu bilmeyenlerin öğrenebilmeleri içinde hizmet veriyorlar. Bu sayede kişiler isimleri, doğum tarihi, yeri ve saati gibi bilgileri girerek hangi burçta olduklarını öğrenebiliyorlar. Örneğin burçlarının boğa olduğunu öğrendiklerinde boğa burcu sayfasına girerek boğa burcu özellikleri konusunda yapılan paylaşımları okuyarak fikir edinebiliyorlar.

Çocuk Burçları Hakkında Bilgiler

Yetişkin kişiler burçlara dair bilgileri sayfadan öğrenebildikleri gibi ebeveynlerde çocuk burçları hakkında bilgileri yine sayfadan öğrenebiliyorlar. Farklı burçlara sahip çocukların aileleri ile ilişkisi, arkadaşlarıyla ilişkisi, disiplin verilmesi ve acı haberlere karşı tepkileri konusundaki bilgileri öğrenebiliyorlar. Bu durumda çocuklarını yetiştirmek konusunda onların kişilik özelliklerine uygun kararlar alabiliyorlar.