Bahar sezonunun gelişi ile beraber, tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği modeller arasında tunik tasarımları yer almaktadır. Bu ürünler hem gece hem de günlük kullanıma uygun oldukları için çok farzla tercih edilirler. Renk detayları bol kullanılarak hazırlanan modeller, her tarzdan bayana hitap etmektedir. Sezon içerisinde özellikle şifon kullanımı, modelleri daha şık ve rahat bir yapıya taşımaktadır.

 Bahara uygun açık renk modeller ve gece kullanıma uygun koyu renk modellerin tümü ürün yelpazesinde yer almaktadır. Pudra, siyah, saks, kiremit, fuşya gibi renkler sezonun trend ürünlerinde kullanılan renklerdir. Modayı yakından takip eden bayanların, alyadua.com aracılığı ile sezonun trend modellerini bulması kolaylaşmaktadır. Tasarımlar içerisinde yer alan pudra rengi, şifon tesettür tunik modeli en trend ürünler arasındadır. Hafif kumaş yapısı ve tercih edilen pastel renk i tasarımı öne çıkmaktadır. Bu bahar bayanların en çok tercih edecekleri ürünler arasında yer almaktadır.

 Hareketli Kesimler İle Oluşturulan Tunik Modelleri

 Çarpıcı renklerin kullanıldığı modeller, payet detayları ile tamamlanmaktadır. Davetlerde ve günlük kullanımda tarzı ile dikkat çekmek isteyen bayanların tercih edebileceği modellerdir. Model, omuzdan diz boyuna kadar inen, payet bir şerit yardımı ile hareketlendirilmiştir. Saks, siyah, fuşya renkte tasarlanan tesettür tunik modellerinde, payet kullanımı tercih edilmektedir. Bebe mavisi ve mürdüm rengin kullanıldığı, hareketli modeller ise özellikle genç bayanlar tarafından tercih edilmektedir.

 Bu modellerin etek ve manşet kısmında hareketli kesim uygulanmaktadır. Etek kısmı dökümlü ve volanlı olarak tasarlanmaktadır. Bahar sezonuna uygun olan modeller arasında yerini almaktadır. Elbise formunda tasarlanan uzun tunik modelleri ise oldukça şık bir görünüme sahiptir. Bel bölümümde kuşak kullanımı ve etek tasarımında ise hareketli fırfır kesimi yer almaktadır.

 Günlük Tarza Uygun Tasarımlar

 Klasik modeller arasında ise gömlek formunda tasarlanan ürünler yer almaktadır. Bu modeller gömlek yaka formu kullanılarak hazırlanmaktadır. modelin beden kısmı ise düz bir kesim ile tasarlanmıştır. Özellikle aksesuar kullanımı seven bayanların tercih etmesi gereken ürünler arasındadır. Bu tarz sade modellerin üzerine kullanılan aksesuarlar ile çarpıcı bir tarz oluşturulabilmektedir. Mor, haki, siyah ve fuşya renkler ile ön plana çıkan model, sezonun klasik trend ürünleri arasında yerini almaktadır.