Kadınların günlük hayatta kullandıkları giysilerden biri de sütyendir. Sütyen kullanımı oldukça fazla olup farklı farklı modellerde olmaktadır. Bu modellerden biri de balenli sütyen modelidir. Balenli sütyen modeli ile göğüsler daha dik ve daha toplu bir duruma gelir. Toplu ve dik durmasını istiyor iseniz balenli sütyen modeli doğru bir tercih olacaktır. Balenli sütyen modelinde kumaşlar içine yerleştirilerek vücuda ve göğüslere bir zarar vermez.

Balenli Sütyen Ne Demektir?

Balen demek yarım daire şeklinde plastik ha da demir olan çubuklarla denir. Bu çubuklar sayesinde daha dik ve daha toplu durur. Balen olmadığı sürece balenli sütyenin hiçbir anlamı kalmaz. Bu demir veya plastik olan balenlerle sütyenin altı çevrelenerek oluşturulur. Genellikle bu model kapsız ve toparlayıcı sütyen olarak da kullanılmaktadır. sütyen modelleri balenliden hariç daha birçok modele sahiptirler.

Dantelli sütyen destekli sütyen desteksiz sütyen bralet sütyen derken günlük hayatımızda oldukça fazla çok modelde sütyen vardır. Balenli sütyen fiyatları oldukça uygun bir fiyatta olup cep yakmayacak tarzda idir. Balenli sütyen kullanımı özellikle şu son zamanlarda oldukça fazla bir şekilde gelişerek sürekli parça değişimi göstermektedir. Elbiselerin altın da abiyelerin altında tercih edilen balenli sütyen özellikle de şık ve özenildiği zaman tercih edilir. Rahat ve şık olunmak istendiği zaman ise genelde balensiz sütyen kullanımı olur.

Balenli sütyen Kullanımı Fiyatları Neye Göre Değişiklik Gösterir?

Günlük hayatımızda kadınların kullandığı sütyen modellerinden biri de balenli sütyen idir. Balenli sütyen ribh ve sitesinde oldukça makul fiyatlarda olup rahatça alınabilir. Ama diğer sütyen modellerine göre az ya da çok şekilde farklılık gösterebilir. Balenli sütyen modeli ister dantelli ister destekli ya da desteksiz bir şekilde olabilir. Ama içinde kullanılan balene göre farklılık da gösterebilir. Bu kullanılan balen demirden plastikten imal edilmiştir. Hem kullanım fazlalığı hem de gösterişli olduğu için oldukça çok tercih edilmektedir. Balenli sütyen modelleri ve fiyatları için https://www.ribh.com.tr/balenli-sutyen adresine tıklayarak detaylı fiyat bilgisine ve görsellere bakarak renk ve model seçeneklerine ulaşabilirsiniz.