Erzincan Baro Başkanı Adem Aktürk, Peygamber Efendimizin (S.A.V.) göğe yükselme hadisesi olarak bilinen Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Aktürk mesajında "Miraç Hadisesi; Peygamber Efendimizin, Allah’ın huzuruna kabul edildiği ve beş vakit namazın farz kılındığı mübarek bir andır.

Kandillerin insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel geceler olduğunu; Miraç Kandili’nin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır.

İnsanlarımızın, Yaradan’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyoruz.

Millet olarak zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde; birlik ve beraberliğimimizin güçlenmesi için dua etmeli, tüm terör odaklarına karşı Milletimizin ve Devletimizin yanında olmalıyız.

Milletimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyor; birlik ve beraberliğimize, barış ve huzurumuza vesile olmasını temenni ediyorum"dedi