Karton bardaklar, tüm sıcak ve soğuk içeceklerin tüketimi adına tek kullanımlık olan bir üründür. Plastik ve köpük bardaklara nazaran en mühim özelliği sıcak içeceklerin tüketimi açısından daha sağlıklı olması çok fazla tercih edilmesine sebep olmaktadır. Karton bardaklar, cam bardaklarda olduğu gibi sağlıklı olup, köpük ve plastik bardak gibi ucuz kartonlardan üretilmiş olan bardaklar şeklinde tanımlanabilir.

 Karton bardaklar doğal selülozdan üretilmektedir. Bu yüzden ısınan ham maddenin içeceğe karışması gibi riski de bulunmaz. Plastik ham maddenin bir başka zararı ise, ortaya çıkardığı atık yığınıdır. Bu yüzden bardaklar doğa ile çözünen kağıtlardan üretilmektedir. Bu bardakların baskılı karton bardak şeklinde üretileni de bulunur. Genel olarak tanıtımı yapılan şirketlerin görsel tanıtım bilgileri ve logosu bardak üstüne bastırılarak kullanılır. Karton bardaklar; baskılı karton bardak, baskılı kağıt bardaklar şeklinde de bilinmektedir.

 Baskılı Karton Bardak Kullanım Alanları

 Baskılı karton bardaklar; içecek ikramı ve satışı yapılan her ortamda gereksinimi duyulan reklam promosyon ürünü şeklinde tanımlanabilir. İçecekler tüketilirken cam bardak ya da kupalar ilk tercih olsa dahi hijyen ve temizlik sebebiyle bunları kullanabilmek her daim mümkün olmamaktadır.

 Günün önemli bir kısmının geçirildiği ofislerde günlük sıvı tüketimine dikkat etmek oldukça önemlidir. Su tüketiminin önemi bilinse de çoğu kez su yerinde başka içecekler içilebilmektedir. Bu yüzden de karton bardaklara ihtiyaç duyulmaktadır. Karton bardakların accascup.com ile tercih edilmesi müşteriye oldukça memnuniyet kazandıracaktır.

 Baskılı karton bardaklar, işletmeler tarafından tercih edildiği zaman, kendi logolarını bardakların üzerine bastırmaktadırlar. Bununla beraber şirkete veya işletmeye gelen misafirler, logosu bulunan karton bardaklar ile ikramlarını içebilmektedirler. Genellikle ofislerde de kullanılan baskılı karton bardaklar, sıvı tüketiminde oldukça işe yaramaktadır.

 Karton bardakların hem ısıya hem de sıcağa dayanıklı olması, herkes adına oldukça faydalı olmaktadır. Karton bardaklar üretilirken hem sıcağa uygun olanı hem de soğuğa uygun olanı şeklinde üretilmektedir. Kalitesiz üretilen bardaklar, içerisindeki bileşim maddelerinden ötürü hem içecek tadını bozmakta hem de sağlık risklerini beraberinde getirmektedir. Bu yüzden karton bardakların en kalitelisini accascup.com'da bulmak mümkün ve kesindir.

 Karton Bardakların Tercih Edilme Sebepleri

 Karton bardaklar herkes adına zorunlu gereksinim olan sıvı tüketiminde kullanılması için üretilir. Baskılı karton bardaklar üstünde şirketlerin ya da işletmelerin tanıtımı bulunan bardaklardır. Sağlık açısından sağlığa uygun ve sağlığı tehdit etmemesinden ve reklam promosyonu şeklinde olmasından ötürü tercih edilmekte olup, fiyatlar açısından da fiyatların oldukça makul olduğu söylenebilir.

Accascup firmasını tercih edebilirsiniz: