Bilal Hancı 1989 yılında 8 Eylül'de Trabzon'da dünyaya gelmiştir. 32 yaşındadır. Liseye kadar Trabzon’da okuyup Eğitimini İstanbul üniversitesinde Basın Yayın Yüksek Okulunda tamamladı. Video hayatı ise 2014 yılında Trabzon şivesini kullanarak çektiği vine videoları ile başladı. Bir kız kardeşi vardır. Koyu bir Trabzonsporludur. Trabzonspor’a olan sevgisi küçük yaşlarında babası tarafından maça götürülmesiyle başlamış olduğunu söylemektedir. Ortaokul ve lise yıllarında ise haylazdır.

Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile arkadaş olan Bilal Hancı, sosyal medya platformundan yararlanarak paylaştıkları videoların ardından, 26 Aralık 2014 yılında Youtube'da kafalar kanalını açtı. Çok sevilen fenomenler arasında yerlerini almaya başlamışlardır. 11 Şubat 2018 yılında Evrim Akın'ın sunduğu Çocuktan Al Haberi adlı tv programında 3 kafadar yarışmıştır.

Söz ve müziği Abdurrahman Akçaya Ait olan kafalar karışık filmi için yaptığı Kaşık şarkısının video klibinde, Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin oynamıştır. Abdurrahman Akçanın bilinen ismi ise Eypio'dur. Bu filmin yönetmen koltuğunda Yücel yolcu oturmaktadır. Ve film'in kadrosunda Metin Akpınar, Cihan ünal, Erkan Can, Güven Kıraç, Burak Tamdoğan gibi Türk sinema ve tiyatrosunun usta oyuncuları yer almıştır. Sanatçı seslendirdiği şarkılarla özellikle Karadeniz bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye’de büyük ses getirmiştir. Bilal Hancı mp3 indir eserleri tam liste olarak kontrol edilebilir.

Bilal Hancı Kimdir?

Bilal Hancı sıkı bir Trabzonspor taraftadır. Yayınladığı videolar ve canlı yayınlar sayesinde tanınmıştır. Uzun süre Esin Çepni ile birlikte olan ünlü 2021 yılının temmuz ayında Esin Çepni ile evlenmiştir. Düğünleri de Trabzon’ da olmuştur. Boyu 1.77 cm, kilosu ise 76'dır. Burcu başaktır. Instagram hesabını takip eden 2,5 milyon takipçisi bulunmaktadır. Oyuncu olarak birçok başarılı projeye imza atmıştır. Bilal Hancı, Enes Batur Gerçek Kahraman, Enes Batur Gerçek mi Hayal mi? Ve kafalar karışık filminde rol almıştır.

Kaynak: Müzik indir Yeni şarkılar indir