Kadınlar istenmeyen tüyleri büyük bir sorun olarak görüyor, çünkü her daim temiz ve hijyenik olma isteğiyle sürekli uzayan tüylerden kurtulmak için çeşitli çözüm yolları arıyorlar. Geçici yöntemlerden sıkılan, sürekli istenmeyen tüylere müdahale etmek zorunda kalan hem kadın hem de erkekler kalıcı çözüm aramaktadır. Bu düşünceyle çıkılan yolda günümüze kadar birçok teknoloji geliştirilmiş ve lazer epilasyon teknolojisi karşımıza çıkmıştır. Lazer epilasyon ile istenmeyen tüyler kalıcı olarak yok edilmektedir. Ancak bu durumu daha rahat acısız ve ağrısız olarak konforlu hale getirebilmek için devam eden çalışmalar, Buz Lazer mucizesi ile karşımıza çıkmıştır. Günümüzde ağrısız ve acısız, rahat ve konforlu, hızlı ve etkili, istenmeyen tüylerin kalıcı olarak yok edilmesini sağlayan en yeni teknoloji Buz lazer’dir. Buz lazer, epilasyona farklı bir bakış açısı getirmiş, mümkün olması zor olan uygulama esnasında hissedilen acı ve ağrıyı ortadan kaldırmış bir yöntemdir. Tüm bunları yaparken, hem kalıcı çözüm sağlamakta hem de hızlı ve etkili sonuçlar alınmaktadır. Tüm Dünya’da en çok tercih edilen yöntem olan Buz Lazer, ülkemizde de her şehirde hizmet vermektedir. Her gün geniş kullanım ağına yeni merkezler ekleyen Buz Lazer epilasyon Gaziantep ilinde de hizmet vermeye başlamıştır. Masaj rahatlığında uygulamasıyla istenmeyen tüylerden kurtulmak isteyen herkesi Buz Lazer ile tanışmaya davet ediyoruz!

Buz Lazer Nasıl Uygulanır?

Buz lazer ile epilasyon, istenmeyen tüylerin olduğu bölgeye geniş uygulama başlığı ile kısa sürede uygulanır. Kıl köklerine ısı enerjisi gönderilir ve bu enerjinin kıl köklerini tahrip etmesi sağlanır. Kıl köklerinin tahribata uğraması daha sonra tekrar oluşmasını engeller, böylelikle güvenli ve kalıcı epilasyon sağlanır. Buz lazerin farkını ortaya koyan uz başlığı ile uygulama esnasında cildi -3 dereceye kadar soğutmasıdır. Cilt soğuduğu için acı ve ağrı hissedilmez, olası yan etkilerde ortadan kaldırılmış olur. Bu yüzden Buz Lazer FDA onayına sahip en güvenli lazer epilasyon teknolojisidir.

Buz Lazer Hangi Bölgelere Kaç Seans Uygulanır?

Buz lazer en hassas ciltler düşünülerek üretilmiş bir teknolojidir. Her cilt tipi, her cilt rengi, her kıl tipi düşünülere geliştirilmiş bir teknolojidir. Çünkü hem kadın hem de erkek dileyen herkesin bu eşsiz konfora sahip epilasyondan faydalanması için geliştirilmiştir. Bu yüzden güvenle vücudun her bölgesine uygulanabilmektedir, hem de her mevsim uygulanabilir özelliği ile bronz tenler dahil tüm cilt renklerine uygulanabilmektedir. Buz lazer genellikle 8 seans ile nihai sonucu verir, ancak kişilere göre farklılık gösterebildiği durumlar olduğunu belirtmekte fayda vardır. Bu durumdalar da ek 1-2 seans gerekebilir. Lazer epilasyon Gaziantep ilinde seans sayısı için Buz Lazer merkezilerimizle iletişime geçebilirsiniz.Epilasyon hiç bu kadar keyifli olmamıştı! Acı ve ağrı olmadan konforlu bir teknoloji olan Buz lazer ile erkekler de epilasyona olan ilgisini arttırmıştır.

Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.