Milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen ÇiçekSepeti’nin ana faaliyetlerini yürüttüğü e-ticaret sitesi www.ciceksepeti.com’dur. Çiçeksepeti adını kullanarak benzer hizmetler sunan siteler, Çiçeksepeti İnternet Hizmetleri A.Ş’ye ait olmamakla birlikte ÇiçekSepeti’nin sorumluluğu kapsamında da bulunmamaktadır.

Benzer isim sebebi ile ÇiçekSepeti.com markası ile karıştırılan Çiçeksepeti.net, ÇiçekSepeti İnternet Hizmetleri A.Ş ile ilgisi olmayan bir internet sitesidir. Bu karışıklığa dair daha detaylı bilgiye ve yürütülen hukuki süreçle ilgili detaylara sayfamızdan erişebilirsiniz.

ÇiçekSepeti.com Markasına Ait Olan Web Siteleri

15 yıldır ürünlerini "Ciceksepeti.com" adresi üzerinden alıcıları ile buluşturan ÇiçekSepeti markasına ait web siteleri:

  • 444çiçek.com
  • Viabonte.com
  • Cicek.com
  • Ciceksepetim.com

adresleridir.

Online çiçek ve hediye göndermenin tecrübeli markası ÇiçekSepeti, 2006 yılından günümüze tüm özel günlerde ve sevdiklerinizi mutlu etmek istediğiniz anlarda onların yanlarında olmanıza, çeşitli hediye alternatifleri ile yüzlerini gülümsetmenize aracı oluyor.

ÇiçekSepeti.com adresinden vermiş olduğunuz siparişleriniz her defasında aynı özenle ve kalite ile hazırlanarak alıcılarına teslim edilir. Güvenilirliğin esas olduğu ÇiçekSepeti’nden yapmış olduğunuz tüm alışverişlerinizde uçtan uca güvenli hizmet sağlanır. Online ödeme adımları izlenirken kişisel bilgileriniz 3. kişilerin erişimine karşı SSL sertifikası ile korunur. Ödeme gerçekleştirdiğiniz kart bilgileriniz 3. kişiler ve ÇiçekSepeti tarafından kaydedilmez.

Çiçek gönderiminin haricinde giyimden kozmetiğe, elektronik ürünlerden takı ve aksesuarlara, ev yaşam ürünlerinden süpermarket ihtiyaçlarınıza ve daha yüzlerce farklı kategoride tüm istek ve ihtiyaçlara yönelik zengin ürün yelpazesi ile hizmet sunan ÇiçekSepeti.com’dan yapmış olduğunuz alışverişleriniz Çiçek Sepeti İnternet Hizmetleri A.Ş kalite ve güvencesi ile teslim edilir. Pratik ve hızlı sipariş verebilmenin yanında güvenilir ödeme yöntemleri ile hizmet sunan ÇiçekSepeti’nden gerçekleştirmiş olduğunuz bütün alışverişleriniz için kolayca sipariş takibi gerçekleştirebilirsiniz. Alışverişleriniz esnasında ve sonrasında ihtiyaç duyduğunuz tüm yardım için müşteri hizmetleri servisi ile görüşebilir, canlı yardım alabilirsiniz.

Kaynak: https://www.ciceksepeti.com/ciceksepeti-net-ve-com-karisikligi