Modern yaşam alanlarında kullanılan yüzeyler oldukça renkli, şık ve bir o kadar da pürüzsüzdür. Bunun en güzel örneğini teknoloji destekli olarak tasarımları yapılan ve çok kullanışlı olan dominox mutfak tezgahı modellerinde görmek mümkündür. Bu mutfak tezgahları mutfakta yapılan işlerin çok pratik olarak yapılmasına yardımcı olmaktadır.

Dominox mutfak tezgahlarında kullanılan yüzeylerin pürüzsüz olması aynı zamanda temizliğin de çok kolay yapılmasına yardımcı olmaktadır. Bu özellikleri sayesinde bu modeller mutfak tasarımlarında en çok kullanılan mutfak tezgahı modelleri olmaktadır.

Corian Mutfak Tezgahı

Evlerin tasarımını bir sanat haline getiren markalar evlerin en güzel noktalarından biri olan mutfaklara da el atmış durumdadır. Mutfakların çok daha kullanışlı ve şık mekanlar olmasını hedefleyen tasarımcıların hazırladığı corian mutfak tezgahı modelleri uzun süreli kullanıma da uygundur.

Yüzeylerde temizliği kolay hale getiren ve kullanım sırasında deformasyona kapalı olan bu modeller son yıllarda en çok kullanılan tasarımlar arasında yer almaktadır. Corian mutfak tezgahı modelleri ile mutfağınıza kalıcı ve şık bir dokunuş yapabilirsiniz.