Gelişen teknolojiye ayak uydurmak, yenilemek ve yenilenmek amacıyla elektronik güvenlik ve iş zekası çözümlerinden maksimum fayda sağlanabilir. Buna göre dijital ve teknolojik sistem kullanılan fiyat etiketi vb. araç ve aletlerde elde edilen gelişmeler sayesinde verimlilik ve kâr oranları artırılmaktadır. Bu alanda çalışan ve nitelikli ürünler sunan firmalar sayesinde ise en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla bulmak mümkündür.

Sensormatic elektronik güvenlik ve iş zekası alanında geliştirdiği projelerle verimli çözümler sunan markalardan biridir. İş hayatındaki firmalar ise yer aldıkları pazarda müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla Sensormatic elektronik güvenlik sistemlerinin her parçasından ayrı ayrı yararlanmaktadır.

Elektronik Fiyat Etiketi Hakkında

Satışa sunulan bir ögenin fiyatını bildiren etikete fiyat etiketi denmektedir. Buradan da anlaşılacağı gibi iş yerlerinde pazara sunulan her ürün ve müşteriler için bu etiketler önem arz etmektedir. Bu etiketler bir çıkartma, bir büküm bağı ya da çok daha farklı şekillerde kullanılabilir.

Doğru fiyatı doğru ürün üzerinde gösterebilen ve doğru bilgiyi garanti eden etiket çeşidine ise elektronik fiyat etiketi denir. Günümüzde de kullanım kolaylığı ve avantajları nedeniyle sıklıkla birçok iş yeri tarafından kullanılmaktadır. Bu etiket çeşidi fiyat değişikliklerini ERP sistemi üzerinde arayüz yardımıyla otomatik olarak kontrol etmektedir. Özel promosyonlu fiyatları geçici olarak sisteminde göstermektedir. Promosyon süresi bittiğinde ise otomatik olarak güncel fiyatı göstermektedir.

Satışa yani pazara sürekli ürün sunan iş yerleri için ürün fiyat etiketleri önemli olup hem firmaya hem de müşterilere kolaylık sunmaktadır. Ayırca ürün alımında ve ürünün fiyatının ödenmesinde zamandan tasarruf sağlamakta, yürütülen satışı maksimum düzeyde kolaylaştırmaktadır.

Dijital Etiketin Raf Etiketleri Arasındaki Yeri

Geleneksel etiketleme yönteminin ötesine geçen teknoloji ve donanımı kullanan etiket tarzına dijital etiket denmektedir. Geçmiş dönemlerde mağazalarda etiket olarak kağıt etiket kullanılmaktaydı. Günümüzde ise kullanım kolaylıkları ve avantajları sayesinde sistemsel ve teknolojik etiketler ön plandadır. Bu sistem sayesinde fiyatlar anında etiketlere yansıtılmaktadır. Birçok mağaza tarafından uygulanmaya başlanan bu dijital dönüşüm sayesinde kağıt etiketlerin neden olduğu iş yükü ve masrafın da önüne geçilmektedir.

Elektronik etiketler arasında öne çıkan bir başka seçenek de RFID etiketi olmaktadır. Bu sistemin radyo frekansı ile tanımlama teknolojisi vardır. Böylece frekans kullanılarak nesneler tekil ve otomatik olarak tanımlanmaktadır. Bu sistem bir etiket ve okuyucudan meydana gelmektedir. Bu etiket çeşidi elektronik ürün kodu vb. ürün bilgilerini almak, göndermek ve saklamak için programlanmıştır.

Birçok iş yeri tarafından RFID etiket fiyatları merak edilmektedir. En doğru sisteme ve en avantajlı fiyatlara ise alanında uzman firma Sensormatic ile ulaşabilirsiniz.

Elektronik Raf Etiketi Kullanmanın Avantajları

Raflarda yer alan ürünlerin fiyatlarını gösteren ve bildiren etiketlere raf etiketi denmektedir. Bu etiketler daha çok alışveriş yapılan market ve benzeri yerlerde kullanılmaktadır. Dijital olarak ürün fiyatlarının yansıtıldığı sisteme ise elektronik raf etiketi denmektedir. Bu elektronik ekranlar fiyat değişimlerini anında takip edebilmekte ve sizin kontrolünüz dahilinde kolaylıkla çalışabilmektedir. Ayrıca ekran tasarımları da firma sahibinin isteği üzerine düzenlenmektedir.

Elektronik etiketler dinamik fiyatlandırmanın önemini göstermektedir. Ürün firmaya ve müşteriye kolaylık sağlamakla beraber kağıt kullanımını da azalmaktadır. Siz de pazarlama sektörünün önemli bir kolu olan fiyat etiket modelleri kategorisine farklı tasarımlar eşliğinde www.sensormatic.com.tr firmasından ulaşabilirsiniz.