Basit video düzenleme için uygulama yüklemenize gerek yok. Bu ücretsiz çevrimiçi video editörleri, sizden kaydolmanızı istemeden bunu yapabilir.

En İyi Ücretsiz Çevrimiçi Video Editörleri

Basit video düzenleme için uygulama yüklemenize gerek yok. Bu ücretsiz çevrimiçi video editörleri, sizden kaydolmanızı istemeden bunu yapabilir.

Düzenli olarak videolar çekiyorsunuz, ancak bu videoları her zaman düzenlemeniz gerekmiyor. Düzenlemek isterseniz indirme ve kaydolmadan bu ücretsiz çevrimiçi video düzenleyicileri deneyin.

Bu ücretsiz çevrimiçi video editörlerde, herhangi bir videoyu kolaylıkla yeniden boyutlandırabilir, döndürebilir, kırpabilir, kesebilir ve dosya boyutunu küçültebilirsiniz. Hatta altyazılar ekleyebilir ve sesi artırabilirsiniz. Ayrıca, bu web sitelerinin kayıt veya kayıt gerektirmediğinden, neredeyse anonimsiniz ve gizliliğinizi koruyorsunuz.

1. InVideo.io Video Editör: Deneyiminiz Olmadan Videolarınızı Düzenleyin

InVideo, dakikalar içinde videolar oluşturmanıza yardımcı olabilecek basit bir video düzenleme platformudur. İçeriğinizi her sosyal medya platformunda paylaşabileceğiniz harika ve eğlenceli videolara dönüştürmenize yardımcı olabilir.

Daha önce bir video düzenleme konusunda deneyiminiz yoksa endişelenmenize gerek yok çünkü InVideo sizden böyle bir deneyim beklemiyor. Yazılımın önceden hazırlanmış şablonları nasıl düzenleyeceğinizi öğreten bir Editör Eğitimi bölümü var ve ayrıca herhangi bir metni bir videoya dönüştürebilirsiniz. Makaleden Videoya özelliği sayesinde, editörün zaman çizelgesini nasıl kullanacağınızı bile öğrenebilirsiniz.

InVideo'ya kaydolursanız, sitedeki ücretsiz çevrimiçi YouTube video düzenleyicisinin keyfini çıkarabileceksiniz. Tasarımdan efektlere, estetiğe kadar ihtiyacınız olan her şeyi size sağlayacaktır.

Sitede çok çeşitli müzik, şablonlar, medya ve daha fazlası var. Değerli zaman kazanın, videolarınızı birkaç dakika içinde yayınlayın ve kanalınızı büyütün.

2. Kapwing: Sosyal Medya için Videoları Yeniden Boyutlandırın ve Altyazı Ekleyin

Kapwing, yaygın değişiklikler için bir dizi ücretsiz çevrimiçi video editöre sahiptir. Bunlardan ikisi sosyal ağlar için bir video yeniden boyutlandırıcı ve altyazı eklemek için bir araçtır.

Yeniden boyutlandırma aracı, videonuzu popüler sosyal ağlar için en iyi boyuta anında sığdırır. Videonuzu yükleyin ve ne için yeniden boyutlandırmak istediğinizi seçin: Instagram feed, Instagram hikayesi veya IGTV, kırpılmamış Instagram hikayesi, Facebook veya Twitter. Kapwing bunun için yerleşik ayarlara sahiptir ve size bir önizleme de gösterecektir. Videoyu doğrudan o sosyal ağda yayınlayabilir veya sabit sürücünüze indirebilirsiniz.

Altyazı aracı oldukça basittir. Videoyu istediğiniz yerde duraklatın ve metni ekleyin. Daha fazla metin için yeni bir satır ve yeni bir zaman damgası oluşturun. Altyazı eklemek çok kolay ve gördüğümüz en iyi çevrimiçi araç.

Bu özellikler, Kapwing'i ücretsiz çevrimiçi video düzenleyiciler arasında öne çıkanlardan biri yapar.

3. Compresify: Kaliteyi Etkilemeden Dosya Boyutunu Küçültün

Sosyal ağlar, videoların dosya boyutunu büyük ölçüde sınırlar. Bu nedenle, boyut çok büyük olduğunda, kaliteyi kaybetmeden videonuzu küçültmek için dosyayı Compresify’dan geçirin.

Program Google'ın internetteki videolar için tasarlanmış bir dosya biçimi olan WebM biçimini kullanmakta. Videoları orijinalinden yüzde 20 ila 60 daha küçük sonuçlar getirmektedir. Tüm büyük sosyal ağlar WebM'yi destekler, bu nedenle videoyu kullanmakta fayda var. Dosya sıkıştırmanın ne kadar iyi olduğunu görmek için önce-sonra karşılaştırması yapabilirsiniz.

Compresify kayıt gerektirmez ve indirme gerektirmez. Ve bu dosya boyutu küçültme aracını beğendiyseniz, kaliteyi kaybetmeden dosya boyutunu küçültmek için diğer uygulamalara göz atın.

4. RotateMyVideo.net: Herhangi Bir Videoyu Hızla Döndür

Akıllı telefonunuzda video çekmek daha sonra sorun çıkabilir. Dikey çekilmiş videolar YouTube'da iyi görünmüyor, yatay videolar ise Instagram veya Snapchat'te garip. RotateMyVideo, bunu hemen düzeltmek için ücretsiz bir çevrimiçi video düzenleyicidir.

Sabit sürücünüzden bir video yükleyin. Düğmelerle sola veya sağa döndürün. Ayrıca videonun en boy oranını değiştirebilir, 4:3, 16:9 arasında çevirebilir veya orijinali koruyabilirsiniz. İşiniz bittiğinde videoyu indirin veya doğrudan sosyal ağlarda paylaşın.

Elbette büyük bir dosyayla karşılaştığınızda, videoyu döndürmek için çevrimdışı Windows veya Mac araçlarını kullanmak daha etkili. Ancak bu ücretsiz çevrimiçi video düzenleyici, daha küçük dosyalar için iyi çalışır.

5. Online-Video-Cutter: En İyi Hepsi Bir Arada Araç

Bu listenin tamamında hatırlamanız gereken sitelerden biri de Online-Video-Cutter. Uzun zamandır hizmet veriyor ve ücretsiz çevrimiçi video editörlerinde sanki bir İsviçre Çakısı.

Web uygulaması, boyutu 500 MB'a kadar olan ve hemen hemen her dosya biçimindeki dosyalarla çalışır. Yapabileceklerinizin kısa bir listesi:

Kesme: Daha uzun bir videodan küçük bir klip kesin. Siz de önizleyebilirsiniz.

Kırpma: Bir fotoğrafı kırpmak gibi bir videoyu kırpabilir ve çerçevesini değiştirebilirsiniz.

Döndürme: RotateMyVideo kadar kolaydır, ancak en boy oranını değiştiremezsiniz.

Dönüştürme: Dosyayı bir popüler video biçiminden diğerine dönüştürebilirsiniz.

Online-Video-Cutter tamamen ücretsizdir. Web uygulaması, videonuzu bitirdikten birkaç saat sonra silerek gizliliği de korur, böylece başka kimse ona erişemez.