Söz konusu bayan giyim olduğunda giyim sektörünün bir hayli geniş bir koleksiyona sahip olmasından söz edebiliriz.  Bu koleksiyonun içinde bayan gömlek modelleri her tarza sahip bayan gardırobunda mutlaka yer almalıdır.

İster sportif ister klasik birçok parçayla kombinleyebileceğiniz farklı gömlekler her daim gözde olmaya devam ediyorlar. Klasik veya fit kesim, desenli, baskılı, düz renk ve şifon ya da yün ve hatta transparan gibi pek çok gömlek modeli bulunuyor.

Son dönemlerde kalem eteklerle ya da kot pantolonla hemen hemen her ortamda giyilebilecek bayan gömlek modelleri mevcuttur. Kumaş seçimi de giyeceğiniz ortama bağlı olarak belirlenebilir. Böylece tasarımınızı daha uygun bir hale getirmiş olursunuz.

Spor gömlekler daha çok arkadaş toplantısı ve hafta sonu gezmelerinde tercih edilirken, dantel ve kurdele detaylı veya boncuk işlemeli şifon gömlekler daha resmi ortamlarda tercih edilebilir.

Bayan Gömlek Fiyatları

Bayan gömleklerinde fiyatlar pek çok değişkene bağlı olarak farklılıklar gösterir.

Kullanılan kumaş türü ve kalitesi ve özellikle de gömlekte kullanılan detaylar ve gömlek modeli fiyatta belirleyicidir.

Gömlekte beden ölçüleri de bazen fiyatlarda farklılık yaratabilir. Bu kapsamda; bayan gömlek modellerini incelemek ve satın almak için https://www.roman.com.tr/kadin-gomlek sitesini ziyaret edebilirsiniz.