Güzel ve bakımlı görünmek her şeyden önce insanın kişisel karizmasını yükselten ve saygınlığını arttıran bir unsurdur. Etrafınızda da her ne işle uğraşırsa uğraşsın iyi görünen kişilerin her zaman rakiplerinden birkaç adım önde olduğuna çok şahit olmuşsunuzdur.

Bu iş dünyasında olduğu kadar insanların özel hayatlarında da temel düsturlardan biri olmalıdır. Erkeklerin stilleri noktasında nelere dikkat ettikleri ve neleri merak ettiklerine yakından bir göz atmak istedik bu yazımızda.

Erkeklerin merak ettiği konularla ilgili detayların yer aldığı ErkeklerSoruyor kısa bir süre önce yayın hayatına başladı. Biz de https://www.erkeklersoruyor.com/stil kategorisinde site kullanıcıları tarafından sorulan ve en çok ilgi çeken sorulara bu içeriğimizde yer vermek istedik. Dilerseniz sorularla başlayalım.

Erkeklerde nasıl tişört daha hoş durur?

ErkeklerSoruyor’da kullanıcıların ilgilerini çeken ilk soru, her erkeğin giymeyi çok sevdiği giyim eşyalarından tişörtlerle ilgili.

Soruya verilen cevaplara bakıldığında en iyi erkek görüşleri iki tane olmuş. Bu görüşlerden ilkinde en hoş duran tişört olarak polo tişört belirtilmiş. Diğerindeyse buna zıt olarak yakalı tişörtlerin hoş olmadığı ve yakasız tişörtlerin daha hoş durduğu söylenmiş.

En iyi kız görüşlerinde ise V yaka tişörtün hiç hoş olmadığı. Bundan ziyade tam yakalı ya da yuvarlak yakalı tişörtlerin erkekler üzerinde oldukça hoş durduğu söylenmiş.

Türkiye’nin en iyi erkek giyim markası sizce hangisi?

ErkeklerSoruyor’da en çok ilgi gören sorulardan biri de Türkiye’nin en iyi ve kaliteli erkek giyim markasının hangi marka olduğuna dair sorulan soru olmuş.

Soruya verilen cevaplara bakıldığında site üyelerinin farklı sebeplerle farklı markalara yöneldiği görülmüş. Ancak en iyi erkek görüşünde belirtilen 5 marka şu şekilde:

  • Koton

Her stilde erkek giyim ürünleri bulunabilecek bir marka olarak belirtilmiş. Dışarıdan bakıldığında daha çok kadınlara yönelik bir marka gibi görülse de erkekler için de birbirinden şık ürünler bulunabilecek bir marka.

  • Mavi

Mavi’de sadece kot pantolon değil kot ile ilgili her türlü ürüne yer veriliyor. Oldukça şık erkek gömlekleri ve montlarını Mavi’den almanız mümkün.

  • Nike

Spor giyim arayan erkeklerin ilk tercihi şüphesiz Nike olacaktır. Rahat ve salaş takılmak isteyenler için spor dışında da giyilebilecek seçenekler sunuyor.

  • DeFacto

Koton ile oldukça benzer özellikler taşıyan ancak Koton’a kıyasla daha ekonomik denilebilecek bir marka DeFacto. Geniş ürün kapsamı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

  • Kiğılı

Resmi giyinmeyi seven ve giydiği ürünlerde kaliteyi arayanların tercihi Kiğılı olabilir. Genelde takım elbise giyenler için akıllara ilk olarak Kiğılı gelse de gündelik giyimde de oldukça başarılı denilebilir.

Sizce takım elbise yelekli mi giyilir yeleksiz mi? Hangisini tercih ediyorsunuz?

ErkeklerSoruyor’un stil kategorisinde sorulan ve en çok ilgi gören sorulardan biri de bu soru olmuştur. En çok ilgi gören cevapta yelekli takım elbisenin duruma göre daha olgun gösterdiği belirtilmiş ama tam olarak bunun da doğru olduğunu söylemek net değil. Yelekli takım elbise, kış aylarında soğuktan korunma amacıyla da giyilebilmektedir. Yelekli takım elbise ile resmi ve oturaklı görülmektedir.

Yeleksiz takım elbise daha çok gündelik yaşamda kullanılır. Ayrıca yeleksiz takım elbise ile spor ayakkabı dahi kombinlenebilir. Çok farklı tarzlar için yeleksiz takım elbise tercihi değerlendirilebilir.

Evet, ErkeklerSoruyor’un stil kategorisinde en çok sorulan sorular ve cevaplarına hep birlikte göz attık. Siz de ErkeklerSoruyor’a üye olun ve merak ettiğiniz konularda sorun ve sorulmuş olan sorulara cevap verin.