Dünyanın her yerinde ortaya çıkan salgın hastalık olan COVİD-19 adlı virüs salgın hastalık ile ilgili tüm dünya yoğun bir şekilde mücadele vermektedir. Virüs için aşı çalışmaları yapan ülkelerin yanı sıra virüs ile nasıl yaşayabiliriz? Bu virüsten hastalık olaylarını nasıl düşürebiliriz? Gibi birçok soru ve sorular için yoğun bir şekilde çalışma gerçekleştirilmektedir.

Peki Ev Taşımacılığında Virüs Sorun Oluyor Mu?

Evden eve nakliyat şirketleri de bu hastalıktan nasibini alan sektörlerimizin başında gelmektedir. İnsanların taşınma telaşlarını dindiren ve beklemeye alan hastalıktan dolayı bir çok nakliyat firması da ne yazık ki bu süreci yoğun bir şekilde olumsuz etkilisi ile yaşamaktadır. Türkiye’nin her yerinde boy gösteren hastalıktan dolayı hem şehirler arası nakliyat hem de şehir içi nakliyat hizmetleri büyük bir düşüş yaşamıştır. İnternet ortamında yazdığınızda karşınıza çıkacak tüm nakliyat firmalarına virüs ile ilgili dilediğiniz tüm soruları sorabilirsiniz.

Temmuz Ağustos Aylarında Ev Taşımalarında Yoğun Bir Hareketlilik Yaşanmıştır.

Son aylarda virüs etkisinin sıcağa ve insanların artık bir noktaya kadar tahammül etmesinden dolayı; artık birçok insanın taşınmak zorunda olduğu döneme denk gelmiştir. Nakliyat sektöründe de zaten her zaman en yoğun dönem yaz dönemidir. Bu dönemlerde hem devlet dairelerinde hem de özel sektörlerde insanlarımız iş ve yazlık durumlarından dolayı taşınma telaşına girmektedirler.

Çolakoğulları Olarak; Evden Eve Nakliyatta Ne Tür Önlemler Alınmıştır.

Sektörümüzün en eski taşıma şirketi olan Çolakoğulları nakliyat; ev taşımacılığı hizmetlerinde hassasiyetlik seviyesini bir tık daha arttırmıştır. Nakliyat süreçlerinde sıfır malzeme kullanımı, personellerin ve ekipmanların sürekli olarak kontrol altında tutulması, çalışma koşullarını tamamen iyileştirmek gibi birçok konuya hakimiyet sağlamıştır.

Özellikle evlerde taşıma ve paketleme işlemleri yapılırken; galoş, bone, maske ve tulum gibi korumaya yönelik malzemeleri personellerine temin ederek hem kendi hem de müşteri sağlığını korumuş olmaktadır.

Çolakoğulları nakliyat şirketine ait tüm çalışmaları adresinden ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.

Tüm Ülke Olarak Virüse Karşı Tedbirlerimizi Almalıyız

Her konuda fikrimizin olduğu gibi özellikle devlet büyüklerimizin uyarılarını lütfen dikkate alalım. Koronavirüs ile ilgili alacağımız en ufak bir önlem vaka sayımızı düşürecektir. Biz nakliyat şirketleri olarak da gerekli tedbirleri alarak taşımacılık hizmetlerimizi yürütmekteyiz. Sizlerden de aynı titizliği beklemekteyiz. Ayrıca ülkemizde yoğunlaşmakta olan koronavirüs tedbirleri ile ilgili sağlık bakanlığımızın web sayfası olan https://covid19bilgi.saglik.gov.tr/tr/ tıklayarak ayrıntılı olarak bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.