Nasıl ki sokaklar bile yılbaşına hazırlanırken renk renk ışıklarla süsleniyor o halde yılbaşı hediyeleri de tıpkı o güzel ışıklar gibi sevdiklerimizin yüzünü aydınlatmalı! Kulağa zor geliyor olsa da merak etmeyin, Muhiku’nun çeşit çeşit hediye setleri ile yeni yıl öncesi harika sürprizler yapmak artık çok kolay.

Yılbaşı dönemi özellikle de 2020 gibi zorlu geçen bir yılın sonunda hepimizi heyecanlandırıyor. Eskiden kalabalık yeni yıl partileri ile bu keyifli dönemi taçlandırıyor olsak da bu sene sağlığımızı korumak için daha küçük gruplar halinde eğlenmemiz gerekecek. Yine aynı şekilde uzakta olan arkadaşlarımız ve akrabalarımız da bu sene yanımızda olmayabilirler.

Uzaktaki arkadaşa, aile üyesine ya da sevgiliye yılbaşı hediyeleri göndererek onları bu özel günde unutmadığınızı gösterebilirsiniz. Bu sene sevdiklerimizin uzaktan gönderdiği hediyeler her zamandakinden daha değerli hale gelmiş durumda. Siz de sevdiklerinize iyi dileklerinizi iletmek ve desteğinizi hissettirmek için yılbaşı hediyelerinden yardım alabilirsiniz.

Muhiku, bu sene de yeni yıl hediyesi koleksiyonunu oluştururken renkli tasarımlara yer veriyor. Özel tasarımlı kutuya sahip aromaterapi mumları, sıcak çikolata ve salep gibi kış içeceklerini tüketebileceğiniz kupalar, eğlenceli çoraplar ve yılbaşı temalı dekoratif ürünlerin bir araya getirildiği koleksiyonda tüm sevdikleriniz için uygun bir seçim yapabilirsiniz.

Muhiku’nun bu sene eklediği yeni özelliklerden bir diğeri ise kendi kutunu yap seçeneği. Bu keyifli sayfada saatler geçirebilirsiniz. Pek çok şık ve kullanışlı ürün arasından sevdiklerinizin zevkine en uygun olanları seçerek bütçeniz dahilinde güzel bir hediye seti oluşturabilirsiniz.

Sitenin sunduğu diğer bir hizmet ise fotoğraf baskısı. Yılbaşı hediyenizi taçlandırmak için sevgilinizle geçtiğimiz yıllarda çektiğiniz fotoğrafları ya da en yakın arkadaşınızla maskelerinizi takıp eğlendiğiniz enstantaneleri de hediye setinizin içerisine ekleyebilirsiniz. Eminiz ki hediye notunuz ve fotoğraflarınızla birlikte hediyeniz çok daha büyük bir anlam kazanacak ve seneler boyu akıllardan çıkmayacaktır.

Erkek Hediyeleri Seçmek Şimdi Çok Kolay!

Hemen hemen her özel günde olduğu gibi yılbaşı zamanı da kızlara hediye seçimi yapmak çok daha kolay. Bu durumun farkında olan Muhiku hemen kolları sıvamış ve harika erkek hediyeleri ile bizlerin işini kolaylaştırmış. Sitedeki benzersiz seçenekler sayesinde erkek arkadaşınıza, babanıza, kankanıza ya da ağabeyinize daha önce hiç almadıkları kadar kullanışlı ve tahmin edemeyecekleri kadar şık bir hediye verebilirsiniz.

Erkeğe hediye almanın zorluğu genelde seçeneklerin azlığı olsa da sitede satışa sunulan hediye setlerinde pek çok güzel ürün alternatifi bulunuyor. Mükemmel kokulara sahip tıraş kolonyaları, 3. jenerasyon filtre kahveler, tarz sahibi bardak altlıkları ve kupalar, eğlenceli çoraplar, dünya klasikleri, deri kartlıklar, anahtarlıklar ve çok daha fazla seçenek sitede sizleri bekliyor.

Artık erkeğe hediye alırken Muhiku kurtarıcınız olacak. Sitenin sunduğu en güzel hizmetlerden biri bütçeniz doğrultusunda farklı seçeneklere yönelebiliyor oluşunuz. 60-70 TL arasındaki hediye kutuları da oldukça şık ve kullanışlı. Yine de siz bütçenize göre bu kutuları modifiye ederek 100-120 TL bandına çekebilirsiniz. Ya da özel günün önemine göre 200 TL’lik premium kutuları değerlendirebilirsiniz.

Erkeğe hediye alırken yaşadığınız tüm sorunlar bu sitede kaybolup gidiyor. Çünkü tüm ürünler göze hitap etmesinin yanında bir erkeğin gerek kurumsal hayatta gerekse evde kolaylıkla kullanabileceği türden. Siyah çerçeve, kılıflı cam su şişesi, mat kupa ve zig zaglı çorap bizim favorilerimiz oldu. Üstelik böyle bir kutu size 100 TL’nin altına mal olacak.

Muhiku’nun Unutulmaz Hediyeleriyle Unutulmaz Anlar Yaratın

2018’in ilk çeyreğinde kurulan Muhiku, kuruluşundan bu yana pek çok hediye kutusu hazırlayarak satışa çıkardı. Bu çeşitlilik sayesinde her geçen gün müşterilerinden daha çok geri dönüş aldı ve rotasını da bu yorumlara göre çizdi. Şu anda şirket, profesyonel ekibinin gücüyle harika işlere imza atıyor.

Muhiku denince akla hazır hediye setleri geliyor olsa da müşteri dostu şirket artık özgürlüğe daha çok önem veriyor. Gerek Kendi Kutunu Yap sayfası gerekse fotoğraf baskısı özelliğiyle size kişiye özel hediye setleri oluşturmanız için bulunmaz bir fırsat sunuyor. Böylelikle özel günlerde sevdiklerinize asla unutamayacakları harika anlar oluşturabiliyorsunuz.

Siteden yapacağınız 69 TL ve üzeri alışverişlerde gönderim ücreti alınmıyor. Türkiye’nin 81 iline kargo ile gönderim sağlanıyor. İstanbul’da oturuyorsanız ya da hediye almak istediğiniz kişi İstanbul’da ikamet ediyorsa daha da şanslısınız. Bu senaryoda kutunuz tıpkı kargoda olduğu gibi 69 TL ve üzerinde tamamen ücretsiz bir şekilde, özel kuryeyle hızlıca teslim ediliyor.

Şimdilik yalnızca İstanbul içerisinde geçerli olan ücretsiz aynı gün teslim hediye hizmetinden yararlanmak için ekstra bir ödeme yapmanıza gerek olmadığı gibi ekstra bir işlem yapmanıza da gerek yok. Alışverişinizi yapıp hediye notunuzu yazdıktan sonra adresinizi girmeniz yeterli. Kuryenin dağıtım bölgesinde olan adresler otomatik olarak hızlı teslimat hizmetinden yararlanabiliyorlar.

Yılbaşı hediyesini Muhiku’dan almak isteyenler için hemen belirtelim, şirket bu dönemde belirli kampanyalar ve indirimler de düzenliyor. Hafta içi her gün saat 12’ye kadar verdiğiniz siparişler ise İstanbul’da aynı gün teslim edilirken diğer illerde ise kargoya verili