Göz Kapağı Estetiği Nedir?

Yaşlanan gözlere daha genç, açık ve tazelenmiş bir görünüm kazandırmak için tasarlanmış bir işlemdir göz kapağı estetiği. Yaşla birlikte kaslarımız ve cildimiz elastikiyetini kaybetse de bu durumu genetik olarak bunu yaşayan gençler çok fazla! Göz kapaklarımız için bu durum, üst kapaklarda toplanan gevşek bir cilt oluşturur ve alt kapakta derin kırışıklıklara neden olabilir. Yastık görevi gören bu bölgedeki yağ, öne doğru çıkıntı yaparak torbalama görünümü oluşturmaya başlar.

Göz Kapağı Estetiği Ne Zaman Düşünülmeli?

Gözlerimiz ve etrafındaki deri vücudumuzun en hassas ve ince deriyi barındıran kısmıdır. Deri incedir ve vücudumuzun diğer bölgelerine göre daha erken yaşlanma belirtileri göstermeye yatkındır. Yaşlanan göz kapakları, yorgun, yaşlı, hatta üzgün veya kızgın görünebilecekleri için kişinin kendi imajını negatif etkileyebilir. Göz kapağı ameliyatı, bu değişiklikleri geri sarmak ve daha genç bir görünüme kavuşmak için tasarlanmıştır. Bazıları için, göz kapağı sarkması görme yeteneğini engellediğinde ameliyatın nedeni tıbbi bir tedavi ihtiyacıdır.

Göz kapağı estetiği kesileri ve izleri!

Kesi ve yara izi pozisyonları, konsültasyon sırasında sizin ve cerrahınızın üzerinde anlaştığınız cerrahi tekniğe bağlıdır. Cerrahınız izleri, doğal göz kapağı kıvrımınız ile gizlenecek şekilde yerleştirecektir.

Göz Kapağı Estetiği Prosedürü Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

Gereken ihtiyaca ve istenen sonuca bağlı olarak, plastik cerrahınız aşağıdaki teknikleri tartışacaktır. Uygulanacak teknik ve kombinasyona göre göz kapağı estetiği fiyatı değişkenlik gösterebilir:

Üst Göz Kapağı Estetiği

Üst göz kapaklarında sarkma, özellikle kırışık cilt sorunu yaşayan hastalar için, fazla deriyi alarak daha genç bir şekle kavuşmak adına üst göz kapağı prosedürünü tercih etmelerinin gerektiğini belirler. Gözün üzerindeki doğal kıvrımda yapılan ve içinden yağ, deri ve çevresindeki kasların yeniden yapılandıran bir kesi içerir.

Alt Göz Kapağı Estetiği

Göz altı şişlik, sarkık görünüm ile mücadele eden hastalar için bu cerrahi işlem alt göz kapağı kısmını düzeltir. Alt göz kapağının dış kenarından kirpiklerin hemen altına ve hatta bazı durumlarda göz kapağının içine kesiler yapılır. Oradan, doktorunuz göz altında doğal bir kontur oluşturmak için yağı yeniden konumlandıracak, çıkaracak ve eski haline getirecektir.

Prosedürü başka bir ameliyatla birleştirmek

İstediğiniz sonuçlara veya endişelere bağlı olarak, Quartz Clinique’de Plastik Cerrahımız, ameliyatı bir yüz germe, kaş kaldırma veya hem üst hem de alt göz kapağını kombine ile birleştirme seçeneğini sizinle görüşecektir. Göz kapağı estetiği fiyatı veya kombinasyonları hakkında konsültasyonunuz sonrası Quartz Clinique’den detaylı bilgi alabileceksiniz...

Konsültasyonda ne olur?

Olası tüm endişelerinizi ve sorularınızı ve plastik cerrahınızla görüştüğünüzde kendisine detaylı sormayı unutmayın. Cerrahi seçeneklerinizi, her birinin artılarını ve eksilerini ve tıbbi geçmişinizi bu muayenede tartışacaksınız. Cerrahın, almakta olduğunuz tüm mevcut ilaçları ve geçmişte geçirmiş olabileceğiniz herhangi bir ciddi hastalığı bilmesi gerekecektir.

Göz Kapağı Estetiği İyileşme ve sonuçlarım ne kadar sürer?

Cerrahi yaklaşımlar ilerlemiştir, bu nedenle çoğu zaman artık bandaja ihtiyaç duymazsınız, ancak bazı hastalar için rahatsız edici olabilecek bir göz bandı uygulanabilir.

Cerrahınızdan dikkatle planlanmış bakım sonrası talimatlarla yara izleri zamanla kaybolacaktır. Sağlıklı güneşten korunma alışkanlıkları uygulamak; güneş kremi, şapka ve güneş gözlüğü göz kapağı estetiği sonuçlarınızı korumaya ve uzatmaya yardımcı olacaktır.

Cerrahınızın cerrahi bölgenize nasıl bakılacağına ve dikkat edilmesi gereken herhangi bir uyarı belirtisine ilişkin ayrıntılı talimatları paylaşacağını unutmamak önemlidir. İyileşme için geçen süre, hastalar arasında büyük ölçüde değişkenlik gösterir ve bu, sizin bünyenize bağlıdır...

Göz Kapağı Estetiği Fiyatı Nedir?

Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı merkezlerin çeşitli internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Op. Dr. Leyla ARVAS tarafından uygulanan göz kapağı estetiği yaptırmak için Nişantaşı Quartz Clinique +90 212 241 46 24 numaralı hattımızı arayarak göz kapağı estetiği fiyatı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook :@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique

YouTube: Quartz Clinique