Firma olarak her zaman en iyi ve doğru hizmetin verilmesi amaçlanmaktadır. En iyi hizmet en doğru çalışmalar ile ortaya çıkmaktadır. Firma bu aşamada mutlu müşteriler oluşturmaya çalışmaktadır. Sunulan tüm halı modelleri süreçlerinde müşteri memnuniyeti en üst seviyeden sağlanmaktadır. Firma kazanılan bu memnuniyetler sonucunda olumlu geri dönüşler almaktadır. Alınan bu sonuçlar yeni müşteriler üzerinde de oldukça etkili olmaktadır. Firma geniş bir hizmet yelpazesi, halı çeşitleri ile hizmet vermektedir. Hizmetler müşteri odaklı olarak yerlerini almaktadır.

 Hizmetler mutlaka kullanıcı talepleri doğrultusunda şekil kazanmaktadır. Hizmetlerin tamamı müşteriler tarafından ortaya çıkan soru işaretlerine cevap olmaktadır. Uygulanan iletişim ile doğru sonuçlar yaratılmaktadır. Firma piyasaya önemli çalışmalar ile uzun yıllar boyu hizmet etmektedir. Bu yıllar firma adına son derece etkili deneyim süreçleri sunmaktadır. Bu süreçler yer alan tüm modellerde eksiksiz olarak yer almaktadır. Firma sektörde uyguladığı fark yaratan çalışmaları ile göz doldurmaktadır. Rakiplerine karşı daima bir adım önde ve etkili hizmetler sunmaktadır.

Firma tüm hizmet süreçlerin aktif rol oynamaktadır. Tüm aşamalar firma kontrolünde sorunsuz olarak ilerlemektedir. Seçilen ve alışverişi tamamlanan halılar en kısa süre içerisinde alıcısına ulaştırılır. Halılar farklı modeller ile alıcıların takdirine sunulmaktadır. Yaşamın her alanında kendisine yer bulan halılar şık ve dekoratif bir görünüm sağlamaktadır. Bu açıdan işin uzmanı ekipler tarafından tasarımları sağlanmaktadır. Eşsiz makine üretimleri ile ortaya çıkan modeller uygun fiyatlar ile müşterilere sunulmaktadır.

 Yer Alan Modeller

 Halılar birçok açıdan farklı özelliklere sahiptir. Bunlar model, renk, desen ve boyut olarak ayrılmaktadır. Yer alan bazı modeller aşağıda belirtilmiştir.

 1. Modern Halı

 2. Salon Halısı

 3. Mutfak Halısı

 4. Shaggy Halı

 5. Klasik Halılar

 6. Bordürlü Halı

 7. Vintage Halı

 8. Bohem Halı

 9. Etnik Halı

 10. Karabağ Halı

 Hizmet Genişliği

 hali.net olarak ülke içi her bölge adına hizmet ulaşımı sağlanmaktadır. Artan müşteri talepleri bu konuda oldukça etkili olmaktadır. Bu durum servis ağında önemli gelişmelere yol açmaktadır. Firma tarafından değer taşıyan diğer bir konu ise alınacak müşteri yorumlarıdır.