Yalnızca anapara bakiyesinin geri ödenmesi gereken sıfır faizli krediler, genellikle alıcıları dürtüsel olarak araba, ev aletleri ve diğer lüks malları satın almaya cezbeder.

Bu krediler, borçluları katı aylık ödeme planları ile boğmakta ve onları tüm bakiyenin geri ödenmesi gereken zorlu sürelere hapsetmektedir. Kredi şartlarını yerine getirmeyen borçlar sert cezalara tabidir.

Bu krediler genellikle yalnızca kredi puanı iyi ve bankada yüksek tasarrufu bulunan potansiyel alıcılar tarafından kullanılabilir.

Peki, banka dışında araba kredisini nereden edinebilirsiniz?

Ciddi bir yatırım olan ev ve araba satın almak için banka ve finans kuruluşlarının sunduğu taşıt kredilerinin yanı sıra taksitli satın alma yöntemleri de bulunmaktadır. Günümüzde artık araba veya ev satın almak isteyen kişilerin tek seçenek olarak araba ve konut kredisine sahip olmalarına gerek kalmamıştır. Türkiye'nin en büyük tasarruf sağlayıcısı tasarruf finansmanı şirketleri ile artık yüksek faizli krediler kullanmanıza gerek kalmıyor. Faizsiz, kredisiz, senetle ev, araba almanın fırsatını sunan tasarruf finansmanı kampanyalarına herkes rahatlıkla katılabilir.

Tasarruf Finansmanı ile kredisiz araç nasıl alınır?

Bugün tasarruf şirketlerinin sunduğu özel finansman sistemi sayesinde düşük ve orta gelirli insanlar araç sahibi olma imkanına sahip oluyor. Üstelik bu imkan kredisiz senetle araç satın alma şeklinde sunulmaktadır. Bu yöntem sayesinde yüksek kredi oranları ödemek zorunda kalmadan uzun vadeli bir ödeme planı ile istediğiniz aracı satın alabilirsiniz. Bu sayede ilk etapta peşinat ödemenize gerek kalmaz ve aracın ödemelerini uygun taksitlerle çok uzun vadede yapabilirsiniz.

Tasarruf şirketlerinin özel finansman yöntemleri sayesinde, tamamen kendi belirleyeceğiniz taksit sayısı sayesinde dilediğiniz zaman ödeyerek faizsiz araç sahibi olmanın avantajlarına sahip olabilirsiniz. Bu finansman yönteminin önemli avantajı, vade sayısı ne kadar artarsa artsın en ufak bir faiz uygulamasının dahi uygulanmamasıdır.

Tasarruf finansmanı şirketleri sayesinde kredisiz araba alma imkanları çok daha kolay hale geliyor ve kesinlikle ekstra bir masraf yaratmıyor. Herkes, özellikle düşük ve orta gelirliler, bankaların yüksek faizli pahalı konut kredileriyle uğraşmadan, senetle ve faizsiz araba sahibi olmasını sağlayan bir sisteme sahiptir.